1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> optika >> mikroszkópok

Hogyan vásároljunk egy Mikroszkóp

Akár használja az iskolai, munkahelyi , vagy a hobbi , a mikroszkóp egy jelentős beruházás . Fontos, hogy talál egy mikroszkóp , amely kimagasló teljesítményt , könnyen használható , és évekig . Bármi, ami kevesebb a hulladék időt és pénzt . Mint ilyen , akkor szeretnénk, hogy megtanulják, hogyan kell vásárolni a mikroszkóp alatt. Utasítások
1

Keresse mikroszkóp fémből vagy fémötvözetből . Ezek a mikroszkópok általában meglehetősen erős, és tart a leghosszabb .
2

választása fluoreszkáló fény feletti izzó . Fluoreszkáló világítás közel sem olyan meleg, mint fény egy hagyományos izzó . A hő izzó világítás néha ölni kis élőlények a dián.
3

Pick szemlencse széles területen megnyitásának legalább 18 mm. A nagy nyílás egy nagy terű okulár okoz kisebb terhelését , mint keres egy kis nyíláson .
4

dönthetnek a távcső okulár . Ezek az okulárok lehetővé teszik, hogy nézd meg a példányok mindkét szeme ( és nem a monokuláris okulár , ami csak egy nyílás az egyik szemét .) Mindkét szem ad nagyobb hangsúlyt , és minimálisra csökkenti a terhelését.
5

Válasszon ki egy akromatikus lencse. Ez a típusú objektívet úgy tervezték, színes helyességét , ami azt jelenti, lehetővé teszi, hogy az összes szín a spektrum rajta. A lencse , amely nem akromatikus nem engedi látni bizonyos színeket , ha megnézzük rajta.
6

Válassz egy mikroszkóp a Deutsche Industrie Norm ( DIN ) objektív . Ez a leggyakoribb típus a mikroszkóp lencséje , így könnyen cserélhető a legtöbb mikroszkóp kereskedők , ha az kell, hogy elveszett vagy tönkrement .
7

Kap egy mikroszkóp finom fókusz . Nem minden mikroszkóp jön ez a funkció . Finom fókusz lehetővé teszi, hogy élesíteni a részleteit a minta , amely egyébként is láthatatlan .
8

Shop a mikroszkóp fém fókusz fogaskerekek . Gears készült más anyag törékenyek , és elhasználódik gyorsan.

  1. Hogyan vásároljunk egy kamera lencséje
  2. Hogyan Care egy Monocular
  3. Hogyan válasszunk a Mikroszkóp kondenzátor
  4. Hogyan számoljuk szemlencse nagyítás Mikroszkóp
  5. Hogyan lengyel Mikroszkóp Objektív