1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> optika >> mikroszkópok

Hogyan használjuk a szkennelés lencse Mikroszkóp

keres egy mikroszkóp lehetővé tette csodálatos felfedezések a világ az orvostudomány és a tudomány . Ugyanakkor a mikroszkóp sokkal összetettebb, mint csak egy objektív , be kell állítania azt helyesen , és használja a megfelelő lencse példányok . Mikroszkóp alatt tart egy kis pontosságot és az oktatás a felhasználó részéről annak érdekében, hogy az eredmények , hogy azok pontosak és jelenteni tisztán. Időnként új példányokat bemutatott vizsgálat és a megfelelő lencse nem ismert , és állítsa be . Ilyenkor a keresés lencse lesz hasznos. Mivel ez egyfajta univerzális lencse , akkor használja a szkennelési lencsét , mielőtt bármilyen más lencsék, amelyek rendelkezésre állnak. A szkennelés lencse segítségével dönt arról, hogy egy nagy vagy kis teljesítményű lencse. Ez az, amire szüksége van
mikroszkóp
szkennelés lencse Espanol Legmagasabb teljesítmény objektív
Alacsony lencse

Show More utasítások
1

Állítsa be a mikroszkóp fel rendesen majd helyezze a szemed a szemlencse , és becsukta a másik (lásd referenciák) . A megjelenített dia először használja a szkennelési lencse. Ez a legtávolabb a diát, és ezért nem károsítja a dia vagy mikroszkóp , amikor próbál összpontosítani a tárgyat .
2

Módosítsa a megfelelő lencse után az első mérés a szkennelés lencse. Amikor a szkennelés lencse már kipróbált és még mindig nehezen látni a dia , a változás , hogy más szemmel .
3

kapcsolja a lencsét most a " kis motoros " objektív , és próbálja meg hangsúly a cikkek , győződjön meg róla , hogy a szeme teljesen a szemlencse , a másikat zárva mindenkor. Ha ez nem teszi, hogy megtekintsük az elem , meg kell váltani a " nagy teljesítményű " lencse , amely a hagyományos mikroszkóp , felnagyítja a felületet 400 -szor (lásd referenciák) .
4

Focus és állítsa az objektívet , amíg meg nem jelenik a tételt keres a dián . Ha bármilyen okból , akkor szem elől téveszteni az elem a dián , akkor mindig visszavált a szkennelési lencsét, ez a legbiztonságosabb kezdő lencsét , ha ránézünk a diák .

  1. Hogyan változtassuk meg a Lens -ban mikroszkóp távcső
  2. A használata egy LM mikroszkóp
  3. Hogyan kell összeállítani a szemlencse cső egy mikroszkóp
  4. Hogyan Ellenőrizze a Nagyítás Mikroszkóp
  5. Hogyan használjuk a Utazás Mikroszkóp