1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> optika >> mikroszkópok

Hogyan lengyel Mikroszkóp Objektív

Mikroszkóp precíziós használt eszközök nagyítani apró tárgyakat , hogy azok lehet tanulmányozni és elemezni . Az egyik legfontosabb része a gondozó és mikroszkóp alatt , hogy biztosítsa , hogy a lencse tiszta használat előtt. A piszkos lencse befolyásolhatja a műszer képes megfelelően megjeleníteni a forrásanyag , a lencse előtt ki kell tisztítani , és minden használat után . Tisztítás mikroszkóp igényel csak néhány háztartási cikkek , melyek általában vásárolt egy gyógyszertárban, vagy boltba . Ez az, amire szüksége van
ammónia
dörzsölés alkohol
xilol
Lens papír
Szemcseppes

Show More utasítások
1

Készítsünk egy olyan oldatot az ammónia és a víz összekeverésével egy teljes ammónia szemcseppentő mintegy 1/2 csésze vizet. Dip lencse papírt a megoldást, és törölje az objektív , hogy távolítsa el építmény a piszoktól . A lencse papírt kell enyhén az oldatba merítjük , hogy ne áztassa a lencsét. Használjon egy kis mennyiségű xilol lencsével papír ammónia helyett , hogy tisztítsa meg az objektív lencse , ha az objektív gátolja ragadós anyagok .
2

tisztítsa meg a szemlencse a légzés egy kis mennyiségű kondenzvíz az objektívbe és letörölheti a törlőkendőt . Ha a szemlencse bármilyen építmény , amely nem lehet eltávolítani ezzel a módszerrel , mártsuk a lencse szövet egy kis mennyiségű alkoholt .
3

el a belső , a szemlencse , ha bármilyen fekete pöttyök , ha megnézzük a mikroszkóp alatt. Tisztítsa meg a lencsét száraz lencse papírt mártott alkoholt , és ellenőrizze, hogy a fekete pöttyök már nem látható, amikor kukucskált a mikroszkóp alatt.

  1. Hogyan válasszunk a Mikroszkóp kondenzátor
  2. Hogyan számoljuk szemlencse nagyítás Mikroszkóp
  3. Mikroszkóp Nagyítás Szintek
  4. Hogyan változtassuk meg a Lens -ban mikroszkóp távcső
  5. Hogyan használjuk a szkennelés lencse Mikroszkóp