1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Okos otthon >> Okos élet

Az AT&T DSL lemondása

Az AT&T DSL szolgáltatás lemondása ijesztő lehet:az ügyfélszolgálati felületen nehéz eligazodni, és az ügyfélszolgálati képviselőket gyakran nehéz elérni. Ha megtörténik, az ügyfélszolgálati képviselő valószínűleg további szolgáltatásokat próbál majd eladni, mielőtt megszünteti a fiókját. A folyamat sokkal egyszerűbb, ha tudja, melyik számot hívja, és ha rendelkezik a szükséges fiókadatokkal.

1. lépés

Keresse meg az AT&T legutóbbi DSL-szolgáltatására vonatkozó számláját, amelynek a jobb felső sarokban található az Ön számlaszáma. A szolgáltatás lemondásakor meg kell adnia számlaszámát az ügyfélszolgálati képviselőnek.

2. lépés

Hívja az AT&T DSL-ügyfélszolgálatát az 1-877-722-3755 számon. Amikor az automatizált szolgáltatás felveszi a telefont, nyomja meg a 3-ast a „DSL-szolgáltatással kapcsolatos kérdések” megjelenítéséhez.

3. lépés

Nyomja meg a 0 gombot a következő automatizált promptnál, amely összeköti Önt egy ügyfélszolgálati képviselővel. Közölje a képviselővel, hogy le kívánja mondani a DSL-szolgáltatását, és adja meg számlaszámát.

4. lépés

Ügyeljen arra, hogy a szolgáltatás lemondását követően kapjon visszaigazoló számot az AT&T ügyfélszolgálati képviselőjétől. Szüksége lesz a visszaigazoló számra az AT&T bármely jövőbeni, a szolgáltatás lemondását követően felmerülő díjának vitatásához.

Tipp

Ha azt tervezi, hogy internetszolgáltatásra szeretne feliratkozni egy másik szolgáltatónál, ezt az AT&T szolgáltatás lemondása előtt tegye meg.


  1. Hogyan törlése a GPRS Hotlink
  2. Hogyan törlése az Alltel Prepaid telefon
  3. Hogyan End Verizon Service
  4. Hogyan törlése a Sprint telefon
  5. Hogyan törlése a Flycell Subscripition