1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Okos otthon >> Okos élet

Hogyan készítsünk szerzői jogot az Excel-fájlokhoz

A szerzői jogvédelem nem tart évekig. Percekig tart. Nem kell hozzá a kormány. Szükség van rád. Egy műnek a sajátjaként való címkézése meglehetősen egyszerű. Ügyeljen arra, hogy kövesse a munkája szerzői jogvédelmének megfelelő formátumát, amelynek tartalmaznia kell a hivatalos szerzői jogi szimbólumot, az Ön nevét és a megjelenés évét. Ezt a képletet beillesztheti egy Microsoft Excel-táblázatfájlba, így adatai védve lesznek az eltévelyedő emberektől, akik esetleg el akarják lopni, és sajátjuknak akarják tekinteni.

1. lépés

Nyissa meg a Microsoft Excel-táblázatfájlt. Ehhez kattintson a "Start" menüre. A felugró menüben válassza a "Minden program", majd a "Microsoft Office" és a "Microsoft Office Excel" lehetőséget. Amikor új táblázat nyílik meg a képernyőn, kattintson a képernyő bal felső sarkában található "Iroda gomb" gombra. Ezután kattintson a "Megnyitás" gombra. Válassza ki a fájlt a felsoroltak közül. Kattintson duplán a fájlra, és az megjelenik a képernyőn.

2. lépés

Kattintson az "A2" cellára. Ez a formátum akkor működik jól, ha korábban az „A1” cellában elnevezte az adatkészletet vagy a táblázatot. Például az „A1” cellába beírhatja munkája címét:„Mikrofinanszírozott vállalkozásokat működtető nyugat-afrikai nők által végrehajtott költséghatékony intézkedések”. Nyomja meg a „Return” gombot a címe után.

3. lépés

Írja be a szerzői jogi formátumot az "A2" cellába. A formátumot a következőképpen kell beírni:"Szerzői jog © 2009 [SZERZŐI JOG TULAJDONOS NEVE]. Minden jog fenntartva."


  1. Az oldalszámok formázása a Microsoft Word programban
  2. Az Excel importálása MS Wordbe
  3. Cellák összekapcsolása a Microsoft Excelben
  4. XLS-fájlok konvertálása XLSX-fájlokká a Microsoft Excel programban
  5. A Microsoft Excel frissítése