1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Okos otthon >> Okos élet

A Windows Anytime Upgrade eltávolítása

A Windows Anytime Upgrade (WAU) a Microsoft által kínált frissítési módszer, amely lehetővé teszi a meglévő Windows Vista vagy Windows 7 operációs rendszer frissítését. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a funkció eléréséhez rendszergazdai jogokra és jogosultságokra van szüksége. Dönthet úgy, hogy letiltja ezt a funkciót, ha szeretné. egyszerűen távolítsa el a Windows Anytime Upgradet a Csoportházirend-szerkesztővel.

1. lépés

Kattintson a Start menüre, és válassza a "Futtatás..." parancsot. Írja be a "gpedit.msc" parancsot idézőjelek nélkül, és nyomja meg az "Enter" billentyűt. Ezzel elindítja a Csoportházirend-szerkesztőt.

2. lépés

Kattintson duplán a „Felhasználói konfiguráció” elem kibontásához a bal oldali ablaktáblában. Ezután kattintson duplán a „Felügyeleti sablonok”, majd a „Windows-összetevők” elemre.

3. lépés

Kattintson a "Windows Anytime Upgrade"

kiválasztásához

4. lépés

Kattintson duplán a jobb oldali panel "Beállítások" alatt található "A Windows Anytime Upgrade futásának megakadályozása" elemre.

5. lépés

Kattintson az "Engedélyezés" kiválasztásához. Kattintson az "Alkalmaz" gombra, és nyomja meg az "OK" gombot a feladat befejezéséhez.


  1. Hogyan Frissítse a iPAQ RX 3715
  2. Hogyan Frissítse az operációs rendszer a T-Mobile HTC Wing
  3. Hogyan Frissítse a Treo 750 a WM 6.1
  4. Hogyan frissítés a Windows Mobile 6.0
  5. Hogyan frissítés a Windows Mobile 4.2