1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> TV-k >> Tévészerelő

A TV ajak szinkronizálási problémáinak megoldása a Time Warnerrel

A Time Warner kábeldoboz mind a videót, mind a hangot kábeleken keresztül továbbítja a tévékészülékhez megtekintés céljából. A szájszinkronizálási probléma megoldásához – amikor a hang nem egyezik a videóval – olyan parancsokat kell beállítania, amelyek megszüntetik a problémát a kábeldobozban, a TV-ben és a kettőt összekötő kábelben. Az eljárások nem igényelnek semmilyen szerszámot, és semmilyen módon nem károsítják a kábeldobozt.

1. lépés

Húzza ki a Time Warner kábeldoboz tápkábelét a konnektorból. Hagyja, hogy 10 perc teljen el. Dugja vissza a kábelt a konnektorba. Nyomja meg a "Power" gombot a kábeldoboz távirányítóján a kábeldoboz bekapcsolásához.

2. lépés

Húzza ki a TV tápkábelét a konnektorból. Hadd teljen el öt-hat perc. Dugja vissza a kábelt a konnektorba. Kapcsolja be a TV-t a távirányítójával.

3. lépés

Kapcsolja be a TV-t. Nyomja meg a "Menü" gombot a kábeldoboz távirányítóján a menübeállítások megjelenítéséhez. Válassza az „Egyéb HDMI beállítások” lehetőséget. Válassza az „L-PCM” lehetőséget a listából. Nyomja meg ismét a „Menü” gombot a beállításokból való kilépéshez.

Tipp

A túlfeszültségvédő segít a kábeldoboz hatékony működésében.


  1. Nincs jel probléma Time Warner Cable
  2. Hogyan viselkedni Erősít TV Lip Sync Problémák a Time Warner
  3. Hogyan szinkron a Time Warner Cable Controller egy TV
  4. Hogyan oldhatja meg a Time Warner Cable Recepció
  5. Hogyan Felvétel a Time Warner Cable Box