1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Personal Audio >> MP3

Hogyan konvertálhat MP4-et MP3-má Mac számítógépen ingyen

Az MP4 egy népszerű videóformátum, amely kiváló minőségű formátumba tömöríti a videókat, miközben a fájlok viszonylag kicsiben maradnak. Az MP3 viszont egy népszerű hangformátum, amelyet számos program és médialejátszó széles körben támogat. Ha érdekli egy MP4 fájl audio része, konvertálhatja MP3 hanggá, és feltöltheti hordozható médialejátszójába vagy audioprogramjába. Konvertálja az MP4 fájlt MP3 formátumba Mac számítógépén egy ingyenes médiaátalakító programmal.

1. lépés

Töltsön le és telepítsen egy ingyenes Mac médiakonvertáló programot, például a Kigo Video Convertert (a letöltési oldalra mutató hivatkozásért lásd az Erőforrások részt). Ezzel a programmal MP4 videofájlokat konvertálhat MP3 audio formátumba.

2. lépés

A telepítés befejezése után indítsa el a programot, és kattintson a felül található "Fájlok hozzáadása" gombra a "Megnyitás" párbeszédpanel megnyitásához. Keresse meg MP4-videófájlját abban a mappában, ahová a fájlt mentette, és kattintson a „Megnyitás” gombra, hogy importálja a médiakonvertáló programba.

3. lépés

Kattintson a bemeneti MP4 fájlra, majd kattintson a "Lejátszás" gombra az előnézet megtekintéséhez a monitoron, mielőtt folytatná az MP3 formátumba konvertálást. Válassza az „MP3” lehetőséget a profilmezőben, majd kattintson az „Általános” gombra.

4. lépés

Írja be a kimeneti fájl nevét, és válassza ki a kimeneti mappát, ahová menteni szeretné a konvertált fájlt. Válassza ki a kezdési és befejezési időt, ha le szeretné vágni a kimeneti hangfájlt. Kattintson az "Audio" gombra, és válassza az "MP3 kodek" lehetőséget, ha alapértelmezés szerint nincs kiválasztva. Válasszon legalább 128 Kbps bitsebességet és 44 100 minimális mintavételi sebességet. A „Csatornák” mezőben válassza a „2”-t.

5. lépés

Kattintson a "Kódolás" gombra. A médiakonverter az MP4 videofájlt MP3 audio formátumba konvertálja.

Tipp

Vegyen fontolóra egy másik ingyenes Mac konverter programot, például az AVC Video Convertert (a letöltési oldalra mutató hivatkozásért lásd az Erőforrások részt).


  1. Hogyan lehet átalakítani MP3 Hangoskönyv GPL
  2. Hogyan lehet átalakítani Zune MP3 formátumban ingyen
  3. Hogyan lehet átalakítani a WMA to MP3 egy BlackBerry
  4. Hogyan lehet megtérít video fájlokat a Coby MP3 lejátszók
  5. Hogyan lehet átalakítani Music MP3 ingyen