1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> optika >> mikroszkópok

Hogyan lehet javítani a QX3 Mikroszkóp

Az Intel Q3 mikroszkóp volt az első igazán megfizethető digitális mikroszkóp gyártott a fogyasztási cikkek piacán . A Q3 használ USB-csatlakozó az egyszerű telepítést és minőségű lencsék termelő részletes képeket. Bár kevés munka része beépült a mikroszkóp design, kisebb problémák alakulhatnak ki az idők során. A többség a problémák a Q3 könnyen kijavítani. Használjon néhány egyszerű technikát , hogy helyrehozza a Q3 mikroszkóp , a megtakarítás költséges utat a szervízben . Ez az, amire szüksége van
Csavarhúzók
Phillips csavarhúzó
Vattatampon
dörzsölés alkohol

Show More utasítások
1 Vezető problémák közös USB mikroszkópok .

Tesztelje a mikroszkóp kapcsolatot , mivel a Q3 hajtja a számítógépet, hogy a dugók . Indítsa újra a számítógépet . Csatlakoztassa a mikroszkóp az USB port . Ellenőrizze, hogy az USB pop -up ablak jelenik meg a számítógép felett a tálcán . A számítógép automatikusan megkeresi a mikroszkóp sofőrje . Ha az illesztőprogram sérült vagy hiányzik, a pop -up ablak jelenik meg, jelezve a problémát. Telepítse újra a vezetőt, ha ez a probléma .
2. A mikroszkóp használ fényforrás világítja meg a diát .

Ellenőrizze, hogy a mikroszkóp bekapcsol . Az erő fény világít , valamint a mikroszkóp fényforrás. A fényforrás halad fényt a mikroszkóp színpad , így a tárgyak láthatók . Ha a jelzőfény nem gyullad ki , a mikroszkóp burkolatot ki kell nyitni .
3 Csavarhúzóval távolítsa el a burkolat csavarjait .

nyissa ki a burkolatot . Vegye ki a mikroszkóp a tartóról . Emelje fel a mikroszkóp cső le a patkó bölcső , hogy tartja a helyén . Az eset a csavarok oldalán található a cső . Használjon Phillips csavarhúzóval lazítsa meg a csavarokat . Eltávolítása után a csavarokat , óvatosan szét a két felét a burkolat .
4. Keresse korrózió az áramkör.

Vizsgálja meg az elektronika . A Q3 elektronikai áll áramkör, kép rögzítés gombot és a fényforrás . Van egy fehér műanyag gomb kiterjesztése , ami a nyomtatott áramkörről a képrögzítés gombot. Ellenőrizze a kiterjesztést , hogy megbizonyosodjon arról , hogy csatlakozik a gombot, és végezze forrasztott az áramkör. Vizsgáljuk meg a vezetéket és az elektronika a korrózió . Korrózió formái , ha nedvesség kerül be, hogy egy fém felületre. Korrózió gátolhatja az áramot .
5 A hegye egy pamut törlővel tisztítsa le a korrózió .

tisztítsa le a korrózió . Helyezze a hegyét fültisztító pálcikát a dörzsölés alkohol . Squeeze le a felesleges alkohol. Finoman dörzsölje a tampont hegye az egész korrodált területen, amíg a korrózió eltávolították .
6

Ellenőrizze a mechanikus részek . A Q3 két fő mechanikus alkatrészek: a fókuszáló vezérlés és az objektív beállító gyűrű . Ez a két eszköz meglazulhat idővel. A fókuszáló ellenőrzése áll fogaskerekű rendszer található a mikroszkóp mount. Ellenőrizze, hogy a gombokat , hogy ellenőrizzék a kép fókuszálás laza. Az objektív beállító gyűrű kell fordulni simán , kattintson a helyére , amikor a lencse ki van választva.
7

Húzza meg a fókuszáló vezérlés és az objektív beállító gyűrű . Egy Phillips csavarhúzóval húzza meg a csavarokat , hogy tartsa a fókuszáló vezérlést a mikroszkóp mount. Húzza meg a fókuszáló gombok , illetve a Phillips csavarhúzóval. Húzza az objektív beállító gyűrű a csavar meghúzásával alján található objektív torony szerelvény. Szerelje vissza a burkolatot .

  1. Hogyan kell manipulálni a Mikroszkóp
  2. Hogyan Fordítsa Mikroszkóp
  3. Hogyan lehet javítani a endoszkóp
  4. Hogyan használjuk a Utazás Mikroszkóp
  5. Hogyan javíthatja a Mikroszkóp