1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Okos otthon >> Készülékek

A Google Asszisztens használata az ünnepek alatt

Azt mondják, hogy a technológia és a képernyő előtt töltött idő kevésbé türelmessé és kedvessé teheti a gyerekeket. A Google azonban kiadott néhány új funkciót asszisztense számára, amelyek egy kicsit kevésbé igényessé tehetik gyermekeit.

Vannak olyan dolgok is, amelyek megkönnyítik az ünnepi időszakot, és szórakoztatóbbá teszik a családi összejöveteleket.

Ezek a Google Asszisztens funkciói és trükkjei az ünnepekre:

"Szép, kérem" :A családi összejövetelek során az udvarias modorra való ösztönzés érdekében a Google Asszisztens mostantól az udvariasságot kényszeríti ki. Ha azt mondja, hogy „kérem” vagy „köszönöm”, az Asszisztens pozitívan válaszol, például „Köszönöm, hogy ilyen szépen kérte”.

Ajándéklisták :Mostantól hangutasításokkal is létrehozhatja ajándéklistáját. Mondja azt, hogy "Hey, Google, add an Echo Dot to my gift list" (Hey, Google, add an Echo Dot to my gift list) (Hey, Google, add an Echo Dot to my gift list), majd a „Hey, Google, what's on my gift list?” a lista felfelé húzásához.

Együtt éneklés :Ha Google Play Zene-előfizetéssel rendelkezik, az okoskijelző mostantól a zenével szinkronban jeleníti meg a dalszövegeket a „dalok kiválasztásához”.

Beszélj a Télapóval: Ha a kicsi csevegni szeretne a Szent Nikkel, csak annyit kell mondania, hogy „Hey, Google, call Mikulás”. Lehetősége lesz segíteni a Mikulásnak egy ünnepi koncert próbájában, és megtekintheti az Északi-sark népszerű zenekarainak albumborítóit.

Ezenkívül az Assistant Read Along készségével zenét és hangeffektusokat adhat hozzá számos ünnepi történethez és meséhez. Nem kell attól tartanod, hogy lépést akarsz tartani a hangsávval – a Google meghallgatja, ahogy olvasol, és hangeffektusait a történethez igazítja. Ha nincs kedve olvasni, a Google is el tudja végezni a munkát helyetted. Mondja azt, hogy „Hey, Google, tell me a story.”

Végre a Google Home Hub segítségével kétirányú kommunikációt folytathat a Nest Hello videocsengővel. Ez azt jelenti, hogy amikor a nagymama megjelenik az ajtódnál, üdvözölheted őt az intelligens kijelzőn keresztül, mielőtt beengednéd.

A Google számos intelligens kijelző-specifikus funkciót is bevezetett. Mostantól megoszthatja az ünnepi fotókat a képernyőn a családjával, ha azt mondja:„Hey, Google, share this photo with Mom.”

A Google Asszisztenssel kapcsolatos további tippekért, trükkökért és útmutatókért tekintse meg a Google Asszisztens teljes útmutatóját.

 • A 35 legjobb dolog, amit a Google Asszisztens tehet

 1. Hogyan használjuk a kamera az LG Impresszum
 2. Hogyan használjuk a Google Video Chat a HTC EVO
 3. Hogyan használjuk a Google Apps e-mail az Android
 4. Hogyan használjuk az internetet egy AT & T GoPhone
 5. Hogyan használjuk a GPS- funkció a T-Mobile G1