1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Okos otthon >> Okos élet

Animoto vízjel eltávolítása

Az "Animoto" egy online szolgáltató, amely lehetővé teszi, hogy személyes, oktatási vagy üzleti célú diavetítéseket készítsen. Ha azonban ingyenes fiókot vagy Plusz fiókot használsz, valószínűleg észrevetted az Animoto vízjelet, más néven logót a videóid végén. Eltávolíthatja ezt az emblémát, de csak akkor, ha Pro-fiókra frissít. Ezt úgy teheti meg, hogy bejelentkezik az Animotoba, és kiválasztja, hogy havi vagy éves fizetést kíván-e fizetni.

1. lépés

Jelentkezzen be Animoto-fiókjába úgy, hogy felkeresi annak webhelyét, és kattintson a "Bejelentkezés" linkre az oldal tetején. Adja meg e-mail címét és jelszavát, vagy használja a Facebook-linket a bejelentkezéshez.

2. lépés

Görgessen le az oldal aljára, és kattintson a „Tudnivalók az Animoto Plusról” lehetőségre, ha ingyenes fiókja van, vagy a „További információ az Animoto Pro-ról” elemre, ha rendelkezik Plus-fiókkal. Megjelenik egy új oldal. Kattintson a „Pro” gombra a függőleges sávban, ha szükséges, az oldal bal oldalán. Válassza a „Vásárlás most” gombot.

3. lépés

Kattintson az „Éves” vagy a „Havi” előfizetés lehetőségre az oldal tetején. Töltse ki a többi kért információt, beleértve a hitel- vagy betéti kártya adatait. Nyomja meg a "Folytatás" gombot. Alternatív megoldásként kattintson a „PayPal” szavakra az oldal jobb oldalán, ha PayPal-on keresztül szeretne fizetni. Erősítse meg a fizetést. Videóidon többé nem lesz Animoto vízjel.


 1. Képek körbevágása a Mágneses Lasszó eszközzel
 2. A sügér hal főzése
 3. Euró-szimbólum készítése Mac gépen
 4. Az SWF konvertálása AVI-ba az Ubuntuban
 5. Hogyan lehet megjavítani a törött hangszórót
 6. Milyen funkciói vannak a multiplexernek?
 7. [SÉRÜLT?] Elmehet egy Roomba nedves padlón?