1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Okos otthon >> Légkondíciónálás

NYC:Túlélni a hőséget olyan, mint túlélni egy zombiapokalipszist

Túlélni a hőséget New Yorkban:5 módszer, ahogyan rosszul csinálod.

Amikor a New York-i hőmérséklet három számjegyű flörtöléssel jár, úgy érezheti, hogy semmiképpen sem lehet túlélni a hőséget a rekkenő irodában vagy lakásban. Egy zombiapokalipszist túlélni sokkal könnyebbnek tűnik. Nos, mint kiderült, sok mindent megtudhatunk a hőség túléléséről a legjobb tudományos tippekből, hogy mit tegyünk (és mit ne tegyünk), ha egy légió reanimált holttesttel nézünk szembe.

Ahhoz, hogy túléljük a hőséget New Yorkban, akárcsak egy zombiapokalipszist, tudnia kell, mit csinálunk, és rendelkeznie kell a megfelelő tervvel. Íme, mit csinálsz szinte biztosan rosszul, és hogyan változtass az életmódodon, hogy ne eszd meg a nyári hőség és páratartalom.

1. Az elrejtőzés csak ennyi ideig működik.

Amikor a hőmérséklet párásodik, és túlélni a hőséget, NYC-ben előfordulhat, hogy kísértést érezhet, hogy elinduljon a legújabb, légkondicionált Starbucks vagy mozi felé, és ott ácsorogjon, amíg ki nem tör a hőség. Rossz stratégia! Először is mindenki ott lesz a testvérével együtt, hogy pusztítást végezzenek a helyen, és ott is felmelegítsék a hőséget.

Másodszor, az elrejtőzés csak átmeneti megoldás. Mit fogsz tenni, ha a hőhullám/zombiapokalipszis napokig vagy hetekig tart? Nem maradhatsz örökké abban a moziban. A popcorn végül elfogy. A zombik és a hőség végül utolérnek.

2. Ha engedünk a hisztériának, az csak ront a helyzeten.

A hőhullámok és a zombitámadások elkerülhetetlenül a civilizált társadalom hanyatlását idézik elő. A hőség pusztán túlélése az utolsó idegszálakat megfeszítheti, és a bolygó legkedvesebb és legkedvesebb emberét vicsorgó gonosztevővé változtathatja. Ha hűvös akarsz maradni (és életben maradni), lényed minden szálával meg kell küzdened ezzel a késztetéssel! Légy elnéző másokkal szemben, akik áldozatul estek, és csak légy hálás, hogy (még) nem ették meg élve.

3. Ha úgy viselkedsz, mint egy strucc, nagy bajba kerülsz.

Ha három számjegyű hőség-előrejelzéssel vagy zombicsapattal szembesülsz, nem segít, ha úgy teszel, mintha nem jönne. Ehelyett nézzen szembe a tényekkel, és tervezze meg az elkerülhetetlent.

A hőség túlélése azt jelenti, hogy meg kell tennie a következő lényeges proaktív lépéseket, hogy készen álljon a legrosszabbra:

 • Fefektessen be menő, könnyű ruházatba minden alkalomra, akárcsak egy zombitámadásra egy védő Ebola-stílusú öltönyben.
 • Gyakoroljon hideg fogyóeszközöket (a fagylalt és a fagyasztott margarita erősen ajánlott), hogy átvészelje azokat a napokat, amikor egyszerűen nem tud kimenni a szabadba, mert fél a halálos sérüléstől.
 • Ha még nem tette meg ebben a szezonban, javíttassa meg légkondicionálóját. Az utolsó dolog, amire szüksége van, egy váratlan meghibásodás a legalkalmatlanabb időpontban! A klímaberendezés elhanyagolása olyan hiba, amely nagyon sokba kerülhet hőhullám idején. Nemcsak az lehet, hogy kénytelen lesz kiüríteni a pénztárcáját, hogy megjavítsa, hanem napokig túléli a hőséget, várva, hogy valaki megmentse.

Kapcsolódó cikk: A légkondicionáló karbantartása nem költséges. Kifizetődő.

4. A rossz fegyverek kiválasztása sokba kerül.

A hatástalan fegyverek veszélyesek zombiapokalipszisben és hőhullámban egyaránt. Mindenki tudja, hogy egy zombi megöléséhez el kell pusztítania az agyát, és a konyhai kések nem sokat segítenek. Amikor túléli a hőséget, csak annyi hűtést végezhet jéggel és ventilátorokkal, vagy rossz méretű vagy rosszul karbantartott váltakozó áramú egységgel.

A hőség túléléséhez megbízhatóan működő légkondicionálóra van szükség. Ennek megszerzése azt jelenti, hogy rendszeres szervizzel kell gondoskodni róla.

5. Egyedül menni a legnagyobb hiba.

Oké, mennyit tudsz valójában a zombikról? Valószínűleg nem elég ahhoz, hogy egyedül hárítson el egy támadást. A zombi-szakértők azt javasolják, hogy a túléléshez megfelelő képességekkel és tulajdonságokkal rendelkező csapatot állítsanak össze.

The same is true of surviving the heat in NYC. Don’t let your handyman or your building’s maintenance crew attempt to service your air conditioner. Plan ahead (before the heat wave/apocalypse hits) and find a team of expert HVAC professionals with the right skills to make surviving the heat easy (for you at least):

 • The ability to stay cool (pun intended) under fire.
 • The training and experience to correctly deal with the problem at hand.
 • Willingness to take one for the team and do what it takes to get the job done (like climbing in 120 degree crawl spaces and braving rooftops to fix your ailing AC unit).

If you don’t find help before the crisis hits, you’ll be stuck with whomever is available, and that’s not likely to be the talented and reliable people you can count on.

Related article: 9 Skills Sherlock Holmes &A Great New York HVAC Service Tech Share.

The secret to surviving the heat in NYC this summer

Whether you’re faced with surviving the heat or a zombie apocalypse, the key is preparation. Doing this right will dramatically increase your chances of not only surviving, but coming through it with your dignity, and your wallet, intact.

The fact is, neglecting your air conditioner leads to increased breakdowns, inefficient operation, and comfort problems like high humidity and temperature variance. And the longer you neglect it, the more it’s going to cost you when Mother Nature turns up the heat. On the other hand, when you take care of your air conditioning equipment with regular maintenance, it will take care of you when you need it most for surviving the heat.

Remember, in a zombie apocalypse, the good guys always win. So make sure you call the good guys.

If you’re in NYC, get a quote for maintenance from Arista (the good guys).


 1. Hogyan lehet a Samsung Impression néz ki, mint iPhone
 2. Hogyan használjuk a Pocket PC-n , ​​mint egy távirányító a TV
 3. Hogyan testreszabása Samsung Omnia néz ki, mint egy iPhone
 4. Hogyan kell használni az iPhone 3G , mint egy proxy szerver
 5. Mi a legbiztonságosabb módja annak , hogy távolítsa el Zsugorcső ?