1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Mobiltelefonok és tartozékok >> Nokia telefonok

Hogyan használjuk a Nokia N97

Nokia N97 egy érintőkijelzős mobiltelefon csúszó teljes QWERTY billentyűzet . A képernyő kifejlesztett felismerni a kézírást és szöveggé alakítja formátumban az előre telepített szoftverek . 5 megapixeles kamera van beépítve a hátsó autofókusszal és LED vakuval . Egy másik kamera a készülék elülső videohívás. N97 jön a 32 GB- os belső tároló , amely bővíthető akár 16 gigabájt több segítségével a microSD memóriakártya . Nokia N97 funkciók Wi - Fi , 3G , Bluetooth és USB kapcsolat . A készülék fut Symbian operációs rendszer és a gyárilag telepítve van a különböző alkalmazások , beleértve a média lejátszó , digitális iránytű , dokumentum nézegető , e-mail és képszerkesztő. A Nokia N97 egyszerűen keresztül érintés-alapú grafikus felhasználói felület .
Utasítások
1

A SIM- kártya és az akkumulátor . Vegye le a hátlapot, enyhén húzza az alsó végén . Alatt a kamera lencséjét , a jobb felső sarokban a SIM -kártya tartóját kerül . Húzza ki és helyezze be a SIM -kártyát , ügyelve arra, hogy a fém chip lefelé nézzen . Helyezze be a SIM -kártya tartóját vissza az eredeti helyére . Helyezze az akkumulátort az akkumulátor rekeszbe . Tegye fel a hátlapot az akkumulátor fölé .
2

Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot, hogy bekapcsolja a készüléket . A bekapcsológomb van ágyazva a bal felső sarokban . Írja be a PIN kódot, ha kéri a készülék . Az alapértelmezett PIN kód az 12345.
3

Nyomja meg a billentyűzet szimbóluma a kezdőképernyőn indítani a telefont tárcsázó . Adja meg a telefonszámát , akit fel akar hívni , majd nyomja meg a hívás gombot . Numbers törölhető , ha megnyomja a " C " gombot. Nyomja meg a "vége" gombot, hogy befejezze a hívást .
4

Szöveges üzenet küldése válassza ki a " Menu ". Válassza ki a " Üzenetek" opciót . Válassza ki a " Új üzenet ". Válasszon ki egy számot a névjegyzékből , vagy írjuk be a mobiltelefon számát kézzel . Állítsa össze a szöveges üzenetet . Nyomjuk meg a hívás gombot küld el az üzenetet.
5

Készítsünk egy felvételt a beépített kamera . Válassza ki a " Menu" , majd " Applications ". Válassza ki a " Camera " opciót . Ellenőrizze, hogy a téma egyértelműen megjelenik a képernyőn, a mobiltelefon és válassza ki a fényképezőgép ikonra , hogy készítse el a fényképet .
6

Zene lejátszása a Media Player . Válassza ki a " Menu ", majd válassza a "Music ". Válassza ki a " Music Library ". Válassza ki a képernyőn megjelenő navigációs gombok játszani , szünet , gyors előre vagy vissza a zenei pályán .

  1. Hogyan használjuk a VIXIA HF M300
  2. Hogyan használjuk a DV kamera webkameraként
  3. Hogyan használjuk a Bluetooth funkciót, a Nokia 2600 Classic
  4. Hogyan használjuk a Nokia E71x elülső kamera ?
  5. Hogyan használjuk a Nokia 620 , mint a Webcam