1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Mobiltelefonok és tartozékok >> csengőhangok

A legjobb módja annak, hogy Free csengőhangok

A recesszió miatt , luxus, mint a csengőhangok gyakran az egyik első áldozat , ha megvizsgáljuk a költségvetést. Néhány csengőhangok kerül annyiba, vagy több, mint egy teljes dal letölthető. Szerencsére egy kis találékonyság , megtalálható ingyenes csengőhangok a telefon . Tegye fel barátnak

Mielőtt bekapcsolja a számítógépet a keresésben a szabad hangok , hívja a barátom az első , és megkérdezi, hogy hol szerezte a csengőhangok. Valaki tudja, lehet, hogy pont akkor abba az irányba, a helyszínen, hogy ingyenes csengőhangok . Ha van egy igazán jó barát , kérje meg, hogy adjak egy pár . Végtére is, mi valók a barátok?
Megtérít MP3

Attól függően, hogy a márka és a modell a mobiltelefon , akkor lehet konvertálni az MP3 fájlokat csengőhangok kiválasztásával " Konvertálás Csengőhang " ( vagy hasonló irányelv) a legördülő menüből . Ezzel a módszerrel általában kapni az első 10 másodperc múlva már a kezdetektől fogva egy dalt. Ha azt szeretné , hogy melyik része a dal, amit akar , használja ingyenes hangszerkesztő szoftverek, például Audacity . Audacity lehetővé teszi, hogy választani része a dal, és az export, hogy a telefon csengőhangként .
File-megosztó szoftver

Míg a legtöbb felhasználás fájlcserélő szoftver találni a teljes MP3 zeneszám vagy video fájlok is vannak, egy szép gyűjteménye csengőhangok, hogy lehet letölteni ingyen. Limewire , Frostwire.com és Zedge.com kínál a felhasználó által létrehozott csengőhangok , és azt is lehetővé teszi, hogy ossza meg csengőhangok másokkal . Ezek a helyek kínálnak a szabad szoftver csomagot le kell töltenie .

  1. Hogyan jutok Szabad Cricket Mobil csengőhangok
  2. A legjobb klasszikus csengőhangok
  3. Hogyan jutok Ingyenes csengőhangok Without Textil
  4. Hogyan jutok Ingyenes csengőhangok ingyen
  5. Hogyan jutok Ingyenes csengőhangok a Myxer