1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Mobiltelefonok és tartozékok >> iPhone

Hogyan kell játszani a Speed ​​Demon Card Game

Utazz vissza a gyermekkor a Speed ​​Demon applet az iPod és az iMac . Ez applet szabályait követi a klasszikus, két játékos játék Speed ​​- ahol pofon kártyák le egy kétségbeesett erőfeszítést, hogy az első, hogy elfogytak a lapok . A játék kombinációjára van szükség a sebesség, ügyesség és a stratégia . A Speed ​​Demon , akkor tud játszani egy másik személy ugyanazon a gépen , vagy meg tud játszani egy a 15 "robot " ellenfelek .
Amire szüksége van
iPod vagy iPhone Matton Speed ​​Demon applet
utasítások
utasítások
1

a játék indítása megérinti a Speed ​​Demon ikonra.
2

Válassza ki a " Beállítások" megváltoztatni a játék nehézsége , hogy a páros, hogy joker , játék két pakli , vagy válasszon egy másik kártyát design. Érintse meg a " Kész " , hogy visszatérjen az előző menübe .
3

Válassza a " Single Player " , vagy " két játékos . " Single - player mód lehetővé teszi, hogy játszani a programot . Double - player mód lehetővé teszi, hogy játszani egy másik személy ugyanazon iPod vagy iPhone .
4

megérinti az egyik a két kártya a képernyő közepén indul a játék.

5

érintse meg a fedélzeten az alsó része a képernyőn , húzz lapot , és elkezdi játszani . Kezedben, amely öt kártyák , megjelenik az egész képernyő alján .
6

Húzza ki a kártyát a kezedből játszani azt a két középső cölöpök . A kártyának az egyik értéke magasabb vagy alacsonyabb, mint a felső kártyát egy halom . Ön tud játszani egy kártyát az azonos értékű , ha a páros opció aktiválva van . Ön tud játszani joker ( ha engedélyezett) minden kártya, és játszhat semmilyen kártyát egy joker .
7

érintse meg a fedélzeten , a képernyő alján , hogy pótolja a kártyákat a kéz .
8

megérinti az egyik a két csere cölöpök az oldalán a képernyőn , ha nem mozog állnak rendelkezésre .
9

Indítsa újra a játékot csúszott a " Restart " gombra a jobb oldalon . Változtasd meg a lehetőségeket csúsztatva a "Menu " gombot jobbra .

  1. Hogyan tudom Zene lejátszása az SD-kártyán a Samsung Rant ?
  2. Hogyan kell játszani a iPhone -ra UConnect
  3. Hogyan kell játszani a zenét az SD kártya Micro Hi- Fi
  4. Hogyan kell játszani a Vizio
  5. Hogyan teszteljük a Speed ​​egy CF kártya