1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Tivo & DVR >> DVR

Hogyan válasszuk ki a DirecTV DVR

DirecTV DVR modellek kombinált TiVo , de 2005 novembere óta , DirecTV megszűnt a modellek és forgalmazását kezdték saját DVR modellek. Kétféle a DirecTV DVR modell kapható : DIRECTV Plus DVR ( normál DVR) és a DIRECTV HD DVR (High Definition DVR) . Néhány egyszerű lépés , hogy összpontosítson az Ön igényeinek megkönnyíti az Ön számára, hogy válassza ki a legmegfelelőbb modellt a DirecTV DVR . Utasítások
1

Határozza meg, milyen funkciókat szeretne a DirecTV DVR . Szeretné csak az alapvető funkciók, vagy a továbbfejlesztett képességekkel ? DIRECTV HD DVR jön a továbbfejlesztett funkciók , mint például a Season Pass ( amely lehetővé teszi, hogy rögzítse minden egyes epizód a kedvenc show egy egész szezonban ), és a Wish List ( automatikusan rögzíti a kedvenc filmek, színészek vagy rendezők .)

2

létrehozza a költségvetés a kezdetektől fogva . A DIRECTV HD DVR modell sokkal drágább, mint a hagyományos DVR modellt.
3

minősége a színek, hangok és kontrasztját a telecasted program igen fontos az Ön számára? Ezután a DIRECTV HD DVR a megfelelő rendszer az Ön számára . Méri és reprodukálja a legfinomabb és legtisztább a vétel minőségét , és ad egy mozi élmény otthon.
4

választása DIRECTV Plus DVR modell, ha korlátozott felvételi követelményeket. A DIRECTV Plus DVR modell rekordokat akár 100 órányi normál felbontású digitális TV és a DIRECTV HD DVR modell , amely akár 30 órán keresztül a nagy felbontású és 200 órányi normál felbontású digitális TV .
5

választása modell alapján a szavatossági idő. DIRECTV Plus DVR általában jön egy 90 napos garancia, míg a DIRECTV HD DVR modell jön-val egy 1 év garancia .
6

Mentés időt és energiát választásával egy modell, amely egy interaktív programozási menüben, így előre meghatározza a követelmények alapján kedvencek , alfabetikus sorrendben vagy dátumok , és jelölje be kell. Könnyen megtalálja a kívánt programokat nézni vagy rögzíteni a TiVo 14 napos interaktív TV útmutatót, hogy jön a DIRECTV HD DVR modellt. Válassza ki a modell , ha inkább a funkcionalitást a TiVo . Alternatívaként a DIRECTV Plus 14 napos program guide , hogy jön a DIRECTV Plus DVR modell is egyszerű a használata , bár nem olyan interaktív, mint a TiVo vezető .

  1. Hogyan telepítsük a DIRECTV HD DVR
  2. Hogyan oldhatja R22
  3. Hogyan lehet megállítani Felvétel a DirecTV
  4. Hogyan vásároljunk a DirecTV DVR
  5. Hogyan Defrag DirecTV