1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Tivo & DVR >> DVR

Hogyan Transfer Mentett videót a DVR a Computer

A mentés után televíziós programok a DVR gép, sokan keresni a módját, szerkeszteni , és készítsen biztonsági másolatot . Egyes DVR piaci szereplő nyújt belső memóriakártya meghajtók, míg mások csak az export videó segítségével analóg kimenet , a hátsó konzol . A DVR játékosok memóriakártya nélkül meghajtók, átadása rögzített programok során digitálisan befogják őket egy video capture kártya . Az enyhe csökkenés a videó minősége során kerül sor az analóg- digitális átalakítás lehet csökkenteni a magas minőségű video kábelek és videó szerkesztő szűrők. Ez az, amire szüksége van
video capture kártya
elfog szoftver
FireWire kártya
Phillips csavarhúzó
S -Video kábel
Kompozit video kábel
videó - szerkesztő szoftver
memória kártyaolvasó

Show More utasítások
telepítése PCI kártyák
1

Kapcsolja ki a számítógépet, és húzza ki a fali aljzatból . Emelje fel a számítógép -ra egy asztal , és távolítsa el a hozzáférési panelt oldalán az ügy . Érintse meg egy darab fém a számítógépen a föld magát , és ne károsodjon elektronikai statikus elektromosság .
2

Helyezzen egy PCI video capture kártya egy szabad slot , vagy ha van egy FireWire digitalizáló kártya, be egy FireWire kártyát a nyílásba . Rögzítse a PCI kártyát egy számítógép esetében csavart és cserélje ki a hozzáférési panelt az ügyben . Csatlakoztassa a számítógépet, és kapcsolja be .
3

Nyissa ki a CD-meghajtót , és tegye a kártyától telepítsük lemez a meghajtóban . Vagy várjon, amíg a telepítő program automatikusan elindul , vagy ha nem , kattintson duplán a CD-meghajtó ikonjára asztali mappába . Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a szoftver telepítéséhez .
4

Helyezze be a telepítő lemezeket a videó - szerkesztő szoftver , ha azt tervezi, hogy javítsa ki a videó elkészült azt. Tanulmányozd részben a használati útmutatót , hogy foglalkozik a szűrők alkalmazása a videó .
5

Csatlakoztassa a DVR lejátszót egy konnektorba a számítógép közelében . Csatlakoztassa az audio és video kimenet a DVR lejátszó bemenet a capture kártya az S -Video vagy kompozit video kábelt. Kattintson duplán a rögzítése szoftver alkalmazás ikonját a program elindításához.
6.

Nyomja meg a " Record " a vezérlőpulton a elfog szoftver , hogy kezdje el a mentést audió és videó a capture kártya . Nyomja meg a " lejátszás" a DVR küldeni az analóg jeleket . Nézze meg a videót is rögzített , hogy győződjön meg akarja tartani .
DVR Players Memory Card meghajtók
7

Csatlakoztassa a memóriakártya-olvasót az USB vagy FireWire port a számítógépen, ha a DVR lejátszó tartalmaz egy memóriakártyát meghajtót. Fájlok átvitele a digitális információkat eredményez jobb minőségű átviteli , mint a digitális felvétel analóg jelek .
8

Record programokat közvetlenül a memóriakártyát a DVR -lejátszó , vagy , ha a programok már léteznek a játékos kemény vezetni , át őket belsőleg. Vegye ki a memóriakártyát a DVR , és tedd a memóriakártya- olvasót a számítógéphez csatlakoztatva .
9

Nyisson egy asztali mappát a "Start" menüből vagy közvetlenül az asztalon a jobb egérgombbal . Kattintson duplán a tárolóeszközt , amely tartalmazza a felvett programokat , és húzza őket egy mappába a számítógép merevlemezére másolni őket . Nevezze át a fájlokat a nevek , amelyek könnyen megjegyezhető .
10

Fuss a video - szerkesztő szoftver a "Start " menü , vagy duplán kattintva az asztalon lévő ikonra . Import a videót a program "Fájl" menüben, hogy eltávolítsa reklámok és állítsa színárnyalat, színtelítettség, a szín és a kontraszt .

  1. Hogyan Transfer Képek a kártyáról a Computer
  2. Videofelvétel átmásolása egy Handycam számítógéphez
  3. Hogyan Transfer videót a DVR egy DVD
  4. Hogyan viselkedni Átvitel Programok Egy Comcast DVR számítógéphez
  5. Videofelvétel átmásolása egy DirecTV DVR egy számítógép