1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Tivo & DVR >> DVR

Hogyan hoz feljegyzés video Time Warner Cable

Time Warner Cable nyújt rögzítési megoldás a kábel- programozás, erőltetés nélkül , hogy megvásárol további hardver vagy beköt több felszerelést . Ez azért van, mert a vevő egy beépített DVR (rövid digitális videó felvevő ) . Ha be van kapcsolva , akkor képes rögzíteni tartalmat , ha úgy dönt , és mentse az adatokat a vevő beépített merevlemez . Utasítások
1

Kapcsolat Time Warner Cable és kérését aktiválni a belső DVR . Kapcsolat változhat , attól függően, hogy a régióban. Megtalálhatja elérhetőségét szerepel a havi számla , vagy mehetsz a " Kapcsolat" részben a Time Warner Cable website .
2.

Nyomja meg a " Guide" gombot a Time Warner Cable távoli ellenőrzés. Ez betölti egy lista az összes tartalom éppen játszott a területen .
3.

Válassza ki a show szeretne menteni , majd nyomja meg a " Record ". A beépített DVR rögzíti a tartalmát , és mentse az információkat a beépített merevlemez .
4

Jegyezze fel jövőbeni programozási nyomja meg a " Guide" gombot, majd nyomja meg a jobbra nyíl gombot. Ez előlegek a választás a jövő mutatja ( az időben a műsor jelenik meg a lista tetején a Guide menü) . Folytassa nyomja meg a megfelelő gombot, amíg meg nem találja az időt slot megtekinteni kívánt , majd nyomja meg a fel és le gombokkal jelölje ki a show. Nyomja meg a " Record " , hogy jelölje a jövőben műsor rögzítésére .

  1. Hogyan Felvétel a Time Warner Cable Box
  2. Hogyan törlése Time Warner Cable
  3. Hogyan lehet felvételt készíteni FOXTEL iQ
  4. Hogyan hozzunk létre Time Warner Cable
  5. Hogyan használjuk Aux a Time Warner Cable Box