1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> kamerák >> Kamerák

Az iPad kameraalkalmazás hiányzik:mit tegyek?

Az Ipad az egyik legnépszerűbb technológiai eszközzé válik, amelyet manapság sokan használnak szerte a világon. Az Ipad-nek sokféle felhasználása van. Mindazonáltal, az Ipad egyik legnépszerűbb felhasználási módja, függetlenül attól, hogy ki vagy, mit csinálsz vagy hol tartózkodsz a világon, hogy a kameraalkalmazást használod fényképek készítéséhez.

Néha úgy tűnik, hogy a kamera alkalmazás egyszerűen eltűnik. Szóval, mit csinálsz, ha az Ipad kameraalkalmazásod hiányzik? Olvasson tovább.

Hiányzik az Ipad kameraalkalmazása, és azon töpreng, mit tegyen? Számos oka van annak, hogy miért nem találja a kameraalkalmazást az iPaden. Általában, ha úgy gondolja, hogy már nincs kameraalkalmazása az iPaden, az általában azért van, mert nem jó helyen keres. Ebből a cikkből többet megtudhat a kameraalkalmazás megtalálásáról és használatáról az iPaden, hogy soha ne hagyjon ki egy nagyszerű fotózási lehetőséget!

Általában számos dolgot megtehet, hogy megtalálja Ipad kameraalkalmazását, beleértve a korlátozások ellenőrzését, az összes képernyő ellenőrzését, a keresősáv használatát és az összes mappát. Olvasson tovább a részletekért.

Miért tűnt el a kamera alkalmazás az iPademről?

Ha a kameraalkalmazás eltűnik az iPadről, az idegesítő érzés lehet. Végtére is, az élet tele van szórakoztató, izgalmas, fontos és emlékezetes lehetőségekkel, hogy a fényképezőgépeddel rögzítsd, bárhol is vagy, és különösen, ha nem viszel magaddal tükörreflexes fényképezőgépet, az ipad lehet az egyetlen választásod. Egy kép többet ér ezer szónál, és a bizonyíték a pudingban van.

Számos oka lehet annak, hogy a kamera alkalmazás eltűnt az iPadről. Előfordulhat, hogy az egyik képernyőjén el van rejtve, vagy korlátozás alá került. Szerencsédre azonban sokféleképpen találhatod meg a kameraalkalmazást az iPaden.

Hol található a kameraalkalmazás az iPaden?

Ipad vásárlásakor néhány alkalmazás be van építve az iPadbe. Ezek az iPad beépített alkalmazásai nem túl divatosak. Az alapvető alkalmazások, amelyek általában az Ipad-hez tartoznak, olyan szükséges eszközöket tartalmaznak, amelyeket valószínűleg mindenki használ, függetlenül attól, hogy ki vagy hol van. Az ilyen alkalmazások közé tartozik többek között a számológép, az óra, az időjárás-alkalmazás, a térképek és így tovább. Az egyik ilyen eszköz, amelyet sokan használnak, függetlenül attól, hogy kik vagy hol vannak a világon, a fényképezőgép. Tehát az Ipad gyártói tudják ezt. Ennek eredményeként sok iPad rendelkezik beépített kameraalkalmazással.

Amikor új iPadet vásárol, csak néhány szükséges, beépített Ipad alkalmazás jelenik meg. Ennek eredményeként csak 1 képernyőt kell megnéznie az iPaden. Az iPaden lévő kameraalkalmazás ezen az 1 képernyőn fog megjelenni. Az egyik nagyszerű dolog azonban az Ipadekkel kapcsolatban, hogy akár ingyenesen, akár kis költséggel több Ipad-alkalmazást vásárolhat. Ezt megteheti az App Store-on keresztül, amely kényelmesen elérhető beépített alkalmazásként az iPaden. Ahogy több alkalmazást vásárol, egyre több képernyőt fog látni az iPaden. Ebben az esetben előfordulhat, hogy az Ipad kameraalkalmazása másik képernyőre vált.

Hogyan találom meg a kameraalkalmazásomat?

Néha az emberek annyi alkalmazást telepítenek az iPadre, hogy sok képernyőt kapnak. Ezért, ha úgy gondolja, hogy törölte az Ipad kameraalkalmazást, vagy nehezen találja meg az Ipad kameraalkalmazást, a legjobb az Ipad minden képernyőjét ellenőrizni. Az iPaden lévő kameraalkalmazásnak monokróm színben kell megjelennie. Ezenkívül az Ipad-en lévő kameraalkalmazásnak tartalmaznia kell egy digitális és nem részletezett képet a fényképezőgépről. Ez a leírás megkönnyíti a kameraalkalmazás megtalálását az iPaden.

A kameraalkalmazás megtalálásának egyik módja a keresősáv használata. A keresősáv egy beépített eszköz az iPaden, amely lehetővé teszi, hogy megtalálja az iPaden található alkalmazásokat. Ha nem találja Ipad kameraalkalmazását, a következőképpen keresheti meg a keresősáv segítségével:

1. Húzza fel a keresősávot az iPaden. Ezt úgy kell megtennie, hogy ujjával vagy ceruzával jobbra csúsztatja.

2. Írja be a „Camera” szót a billentyűzet segítségével.

Itt van egy alaposabb áttekintés a keresősáv használatáról.

Hogyan állíthatom vissza a kameraalkalmazásomat?

Ha nem találja az Ipad kameraalkalmazását, annak az lehet az oka, hogy korlátozást állított be. Ha korlátozást állít be az Ipad kameraalkalmazására, akkor nem engedélyezi, hogy egy alkalmazást jelszó nélkül megnyissunk, majd használjunk az Ipad-en. Ez nagyszerű lehet, ha „felnőtt” alkalmazásai vannak „felnőtt tartalommal”, amelyeket nem szeretné, hogy a gyerekek lássák és használhassák.

Ezenkívül, ha korlátozás alá helyez egy alkalmazást iPadjén, megkíméli iPadjét az adott alkalmazás használatától, miközben nem használja az alkalmazást. Ezzel tárhelyet takaríthat meg az iPaden. Emellett az akkumulátor élettartama révén energiát takaríthat meg az iPaden.

Tehát hogyan állíthatja vissza a kamera alkalmazást az iPaden, ha korlátozza? Kövesse az alábbi lépéseket:

1. Nyissa meg a „beállítások” alkalmazást az iPad

en

2. Lépjen a „screen time” jelzésű fájlhoz

3. Nyissa meg a „tartalomvédelem és korlátozások” jelzésű fájlt

4. Lépjen az „engedélyezett alkalmazások”

fájlhoz

5. Görgessen lefelé, amíg meg nem találja a kameraalkalmazás fülét. Ha ki van kapcsolva, akkor kapcsolja be. Csak vegye figyelembe, hogy ehhez meg kell adnia egy jelszót.

Egyes iPadek „beállítások” alkalmazásán eltérő jelölések vannak. Ha további információra van szüksége, tekintse meg ezt a cikket.

Hogyan állíthatom vissza a kamera ikont az iPademre?

A legtöbb megvásárolható és használható iPad lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a képernyőjükön rendszerezzék alkalmazásaikat. Ezt az iPadek teszik lehetővé, így a felhasználók mappákba helyezhetik alkalmazásaikat az iPaden. Ezek a mappák több alkalmazást tartalmaznak, amelyeket létrehozhat. Nincs korlátozva, hogy hány mappát hozhat létre. Létrehozhat egy mappát egy adott téma alapján, amely megfelel az egyben elhelyezett alkalmazásoknak. Ha azonban sok alkalmazás van egy mappában az iPaden, előfordulhat, hogy nem láthatja mindegyiket, ha a képernyő egészét nézi.

Ha szem elől tévesztette az Ipad kameraalkalmazást, annak az lehet az oka, hogy sok más alkalmazást tartalmazó mappába helyezte. Ezért érdemes átnézni az összes mappát az iPaden. Továbbá, ha további segítségre van szüksége a kameraalkalmazás megtalálásához az iPaden, fontolja meg annak áthelyezését egy mappából, hogy könnyebben lássa az iPad képernyőjén.

Véletlenül törölt kameraalkalmazás – mi a teendő

Úgy gondolja, hogy törölte a kamera alkalmazást az iPadről? Ha igen, akkor tévedsz. Mivel az iPaden lévő kameraalkalmazás natív alkalmazás, vagyis az iPadhez kapott alkalmazás, az iPaden lévő kameraalkalmazás nem törölhető. Ha ez volt a kezdeti feltevés, hogy miért nem találja a kameraalkalmazást az iPaden, a valódi oka annak, hogy úgy gondolja, hogy törölte, az az, hogy valamilyen módon módosította az alkalmazást. Kérjük, olvassa el a fenti módszereket, hogyan találhatja meg az Ipad kameraalkalmazást, és hogyan állíthatja vissza az Ipad kameraalkalmazást, mivel ezek megmutatják, hogy nem kell attól tartania, hogy törölte az Ipad kameraalkalmazást.

Következtetés

A fenti részletekkel tehát le kell fotóznod az életedben felmerülő szórakoztató, izgalmas, fontos és emlékezetes lehetőségeket. Manapság az emberek szerte a világon szeretnének képeket készíteni, és ennek legegyszerűbb módja a fényképezőgép. A technológia azonban hosszú utat tett meg. Szerencsére nincs többé szükség bonyolult, nehezen használható, nehéz hordozható, nagy cipelésre és rendkívül drága fényképezőgépre az élet különleges pillanatainak megörökítéséhez. A technológiai újításoknak köszönhetően immár Ipad-en is készíthet fényképeket a kameraalkalmazással.

Az alábbiakban bemutatjuk az Apple-eszközökről hiányzó kameraalkalmazás ikonját:

Ne feledje, hogy a modern idők legtöbb iPadje beépített Ipad kameraalkalmazással rendelkezik. Ez az Ipad kameraalkalmazás könnyen használható. Ezenkívül ez az Ipad kameraalkalmazás tisztességes képeket készít. Tehát tudja, hol található az Ipad kameraalkalmazása!

Ha meg szeretné tudni, hogyan örökítheti meg élete legszebb pillanatait az iPaden lévő kameraalkalmazással, tekintse meg ezt a cikket:https://www.photodoto.com/ipad-camera-guide/


  1. Mi az a Vörös kamera ?
  2. Mi az a Bullet kamera ?
  3. Mi az a Flip kamera ?
  4. Mi a Data Roaming egy iPad?
  5. Mi egy távolságmérő kamera?