1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> kamerák >> Biztonsági kamerák

Miért késleltetés probléma a felügyeleti videó ?

Amikor a felügyeleti videó rendszer, akkor szeretné, hogy képes reagálni valós időben , hogy bármit is látni a képernyőn . Attól függően, hogy a rendszer beállítása , különböző késleltetésű hozhat létre késedelmet a jel szerzés és a kamera , ami lassítja a reakció idő . Minél magasabb a látencia , a kevésbé hatékony a felügyeleti rendszert lehetne. Hogy növelje a rendszer hatékonyságát , akkor törekednie kell a lehető leggyorsabban töltődjenek . Felügyeleti Video Camera Beállítások

Modern videó megfigyelő kamera rendszerek analóg vagy digitális . Az analóg rendszerek már használatban hosszabb ideig , de az eredeti beszerzési drágább. A digitális rendszerek kevésbé költséges kezdetben , de a tapasztalatok nagyobb késleltetést többször, mint az analóg kamerák szerint egy kutatási papírt az ausztrál Centre for Visual Technologies School of Computer Science University of Adelaide . A nagy részét, ez azért van, mert a jel nem kell utazni, amennyire analóg rendszerekkel , mint ez a digitális is . Az analóg jeleket általában megy egyenesen a kamera segítségével a kábelt a felügyeleti monitor, míg a digitális is kódolni kell , utazni a helyi hálózaton , majd dekódolni előtt ismét megtekintheti őket . Képek A kép Latency

Kép késleltetés az az idő között, amikor valami történik előtt a térfigyelő kamerák , és ha valóban látni a monitoron. Általában minél alacsonyabb az időt a két esemény , annál nagyobb a támadható intelligencia , amit összegyűjtött azoktól kamerák. Network látencia nagy mértékben járul hozzá a kép késleltetés a digitális rendszerekkel . Az analóg rendszerektől eltérően , a sávszélesség miatt szerepet játszanak . Gondolj, ha a kedvenc online áruház hatalmas eladó valami , reklám erősen és mindenki felkeresi a helyszínen egyszerre. Ha a webhely nem jól felkészült , késések és helyszíni összeomlik is előfordulhat. Hasonlóképpen, ha a sávszélesség nem megfelelően osztják be a hálózat, ahol a digitális megfigyelő rendszer működik , a kép latency is jelentősen megnő . Eközben üzemeltetői analóg kamera rendszerek csak akkor kell aggódnia, egy rossz kábel, hálózati kiment vagy más mechanikai zavarok a kapcsolatot a fényképezőgép és a monitort.
Command Latency

Command késleltetés az az idő között, ha küld egy távoli jel , hogy a digitális fényképezőgép működését , és ha ezek a kamerák válaszolni, nem alkalmazható az analóg kamera rendszerek . Ez a késleltetés is előfordulhat , hogy a fényképezőgép emberi vagy számítógépes működik. Mint a kép késleltetést, a parancs késleltetést is befolyásolhatja a hálózati körülményeket, amikor parancsot adtak ki. Parancs késleltetés előfordulhat mellett a kép latency , vagy előfordulhat, külön-külön.
Szempontok

Digitális kamera rendszerek sokat kínál , ha figyelembe beállítás egy felügyeleti videó rendszert. Az analóg rendszerek köré épült az operátorok , akik elemzik videók és megfelelően jár el . Eközben számítógépes programok elemezni a digitális kamerarendszer . Ezek általában szintén termelnek jobb minőségű képeket , ami lehet hasznos , ha nyomon kényes témák és helyzetek . A diákok a University of Maryland School of Computer Science írt egy papírt ami arra utal, hogy a vágást a digitális felügyeleti videó az egyik módja annak , hogy csökkentsék a magasabb késleltetést problémákat , hogy a digitális rendszerek . Mint állókép vágás , digitális videó vágás fog összpontosítani egyik fontos területe a videó , majd kövesse , hogy az egész a videó stream . A csökkent mennyiségű adatot továbbítanak a hálózaton keresztül is eleve csökkenti a késleltetést és a sebesség reakció arra, ami a kamera sugároz . Ha úgy döntesz, hogy az ilyen rendszer , ez potenciálisan hozza meg a legjobbat nyújtja : az alacsony költségű és magas minőségű digitális ellenőrzés az alacsony késleltetésű időkben az analóg rendszer .

  1. Típusai Digitális videokamerák
  2. Videó digitalizáló előnyei
  3. DV ( Digital Video ) Deck tisztítása
  4. Mi a Digital Signage videó ?
  5. Hogyan Felvétel digitális TV a PC-n