1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> TV-k >> Tévészerelő

A régi DirecTV antenna használata antennához

Mivel a DirectTV nem távolítja el a régi antennákat, előfordulhat, hogy kreatívnak kell lennie, amikor a régi műhold újrahasznosításáról vagy újrahasznosításáról van szó. Ha a helyi újrahasznosítás nem megoldható, esetleg egy régi bádogdobozból összeállíthatna valami rögtönzött parabolikus kémmikrofont? Vagy, ha egy kicsit kevésbé érzi magát őrültnek, egyszerűen használhatja a régi tányért, hogy megragadjon néhány extra HD csatornát. Fogj meg egy létrát, keress meg egy haverodat, és étkezzünk.

Hogyan működik

Még akkor is, ha lejár a DirectTV-előfizetése, az edénynek van némi hasznossága. Maga a tányér nagy, homorú alakja „megfogja” a levegőn keresztül érkező jeleket, és a jeleket az adagoló kürtbe, az edény befelé néző rúd alakú részébe tölcsérbe juttatja.

Tehát egy parabolaantenna önmagában is működik antennaként? Nem, de együtt tud működni egy egyszerű kültéri antennával, hogy potenciálisan lenyűgöző eredményeket produkáljon.

Itt lényegében a tál alakú DirectTV tányér segítségével erősíti a jelet a külső antenna számára. Az Interesting Engineering szerint egyes barkácsolók ezzel a módszerrel háromról több mint 40-re növelték az ingyenes TV-csatornák számát.

Kezdjük az antennavásárlást

Ahhoz, hogy régi parabolaantennáját HDTV antennává alakítsa, egy adott típusú antennára lesz szüksége. Amit keres, az egy koaxiális csatlakozású HD antenna (a régi típusú csavaros csatlakozó, amelyet kábeltévéhez és kábeles internethez használ). Ez az antennatípus ingyenes, vezeték nélküli (OTA) adásokat fogad nagy felbontásban. A fogadott OTA HD csatornák száma az Ön területétől függ, de ha a tányérját több jel felvételére használja, az jelentősen megnövelheti az antenna hatótávolságát.

Most, hogy tudja, milyen típusú antennára van szüksége, keressen egy olyan kültéri modellt, amely elég kompakt ahhoz, hogy a DirectTV antenna tápkürtjére szerelje. Ideális esetben olyan antennát szeretne, amely U-csavart használ a telepítéshez, így könnyen rögzíthető egy oszlophoz. 2018-tól 50 dollárért vagy még kevesebbért hintázhatod.

Az Ön Antenna-Sat TV beállítása

Itt jön be egy kis könyökzsír. Használja az antennához mellékelt U-csavart, hogy rögzítse az antennát a tányér adagolókürtjéhez. Ha az antenna túl nagy, és Ön a praktikus típus, használhat egy kis csövet a tápkürt meghosszabbításához. Mindenesetre itt az a legfontosabb, hogy az antenna rögzítve legyen a betápláló kürthöz, és befelé, a tányér felé nézzen. Miután biztosította, irányítsa a tányérját a helyi TV műsorszóró tornyok felé, amelyek valószínűleg a legközelebbi nagyvárosi területen találhatók.

A DirectTV antenna beszerelésekor a telepítő koaxiális kábelt vezetett az antenna és a ház között – ezt fogja használni az új antenna csatlakoztatásához. Csavarja be a tányéron lévő koaxiális kábelt az antenna koaxiális portjába, majd csavarja be az otthonában lévő kábel végét a HDTV hátulján lévő koaxiális portba, és máris szörfözhet.


  1. Hogyan használjuk a Állvány a DirecTV műholdas
  2. Hogyan használjuk a Direct TV antenna WiFi
  3. Hogyan Cél a DirecTV Dish HD
  4. Hogyan használjuk a Birdog a Dish 1000,2
  5. Hogyan szereljük a DirecTV Dish