1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> TV-k >> Tévészerelő

TightVNC jelszó megváltoztatása

A TightVNC egy kis szoftverprogram, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtekintsenek és vezéreljenek más számítógépeket az interneten. A telepítés gyors, és nem kell rendszergazdának lennie a telepítéshez. A szoftver egy szerver és egy kliens komponensből áll. A szerver telepítésekor választhat jelszót. A távoli felhasználóknak meg kell adniuk ezt a jelszót a számítógéphez való csatlakozáshoz. A TightVNC adminisztrációs paneljének használatával módosíthatja ezt a jelszót a szoftver újratelepítése nélkül.

1. lépés

Kattintson a Windows "Start" menügombjára, és írja be a "TightVNC" parancsot. A TightVNC programok megjelennek a keresési eredménylistában a Start menü tetején.

2. lépés

Kattintson duplán a "Launch TightVNC Server" elemre. Megnyílik a "TightVNC Server:Current User Properties" ablak.

3. lépés

Kattintson az „Adminisztráció” fülre az ablak tetején.

4. lépés

Kattintson a Windows "Start" menügombjára, majd kattintson a "Minden program" gombra. Keresse meg a "TightVNC" mappát. Kattintson a mappára a tartalmának kibontásához.

5. lépés

Kattintson az „Adminisztráció”, majd az „Alapértelmezett beállítások megjelenítése” gombra. Megnyílik a "TIightVNC Server:Current User Properties" ablak.

6. lépés

Írjon be egy jelszót az „Elsődleges jelszó” szövegmezőbe.

7. lépés

Írjon be egy jelszót a „Csak megtekinthető jelszó” szövegmezőbe. Ez azokra a felhasználókra vonatkozik, akik csak megtekintési módban csatlakoznak a számítógépéhez.

8. lépés

Kattintson az „Alkalmaz”, majd az „OK” gombra.

Tipp

Ha jelszó megadása nélkül zárja be a TightVNC-t, a szoftver figyelmezteti, hogy a program jelszó nélküli futtatása veszélyes biztonsági kockázatot jelent. Más felhasználók nem tudnak csatlakozni a számítógépéhez a TightVNC segítségével, amíg be nem állítja a jelszót.


  1. Hogyan lehet megváltoztatni az AT & T GoPhone Account és módosítsa a jelszó
  2. Hogyan változtassuk meg a jelszó egy HTC Touch Pro 2
  3. Hogyan változtathatja meg a hangposta jelszavát
  4. Hogyan változtathatja Cell Phone jelszó
  5. Hogyan megváltoztatni a jelszót a UberTwitter