1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> TV-k >> műholdas TV

Hogyan lehet Hook két antennát , hogy egy koaxiális bemenet

Csatlakozás két antenna egy koaxiális bemenet lehetővé teszi számára , hogy hozzájussanak TV állomások két különböző irányba , anélkül, antenna forgató. Míg kihívást , az ilyen típusú telepítés hajtható végre technikailag képzett lakástulajdonosok . Egy kis idő és némi türelem minden, ami szükséges kitöltésekor ezt a feladatot , ami nehéz lehet időnként és csak akkor kell kísérelni lakástulajdonosok tapasztalattal rendelkezik a területen .
Amire szüksége van
TV antenna csatoló
75 ohmos kábel
koaxiális kábeleket
koaxiális kombináló
Létra
utasítások
1

Határozza meg, ahol az antennák található a házban . A leggyakoribb helyszínen a tető . Azonban , padlások is használják alkalmanként . A legalacsonyabb frekvenciájú , hogy meg fogja kapni a 2 frekvencián 2 egyenlő 54 megahertz . Osszuk 467 54 kap a megfelelő távolságot a függőleges antenna kell különíteni a tetőn . Ebben az esetben a távolság 8,64 méter .
2

Biztosítsa az antennákat a tetőre . Ezek külön kell választani legalább 8,64 méter . Akarjuk az első antenna közepén a tető . Szerelés változik és utasítások találhatók az antennával . Csatolja a második antenna fölött az első , ügyelve arra, hogy hagyja el a megfelelő távolságot . Ismét utasításokat is sor kerül .
3

koaxiális kábelt mindkét antenna . Ez a kábel nem lehet azonos hosszúságú interferencia elkerülése érdekében a két antenna .
4

a koaxiális kábel koaxiális jelösszegző és összekötik a két kábelt . A közösítő működik, mint egy visszafelé kétirányú jelszétválasztóval .
5

Futtatás a koaxiális kábelt a kimeneti jel kombináló , hogy a televízió . Ezt a folyamatot az összes kábelt, amely lehet csatlakoztatni.
6

Kapcsolja be az összes televíziók kapcsolódtak megbizonyosodjon arról, hogy minden megfelelő működéséről .


  1. Hogyan Hook Up Két videomagnó és kábeldekóderhez
  2. Hogyan kell ismerkedj meg két audió vevőkészülékek együtt
  3. Hogyan kell ismerkedj meg több mint egy kábellel
  4. Hogyan Wire koaxiális TV
  5. Hogyan Hook két készülék Up With DirecTV és egy koaxiális kábel