1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> TV-k >> műholdas TV

Mi a különbség a Parabola és a Motion Parabola ?

A parabolaantenna csatlakozik az otthoni vagy üzleti zárolt marad a helyén, és nem mozdul . A mozgás műhold csatolja a járművet. A helyhez kötött automata típusok működik, ha a jármű parkok , míg a mozgásból típusú működik, miközben a jármű mozgásban van . Meg kell fizetnünk a műholdas szolgáltató cég a jeleket . Álló Dish

egy házimozi rendszert , egy műholdas cég jön az otthoni és telepít egy edénybe, és a vevő. Összehangolja az edényt, hogy a műhold a legerősebb jelet, és csavarozza a helyére , hogy megakadályozzák a mozgás gyengíti , vagy elveszíti a jelet. A cég díjakat a havi díj, amely alapja lehet a csatornák száma kapott , a minősége a vevő - normál vagy HD - száma és a TV csatlakoztatott , attól függően, hogy a szerződést. Általában a cég tulajdonosa a berendezés , és lehet, hogy adja vissza, ha megszünteti a szolgáltatást.
Motion rendszerek

a járművekben használt , megvásárolhatja a mozgás műholdas rendszer , és telepíteni , de meg kell felelniük a műszaki előírásoknak a műhold cég azt tervezi , hogy használja . Ha már van műholdas szolgáltató , hívja a cég Motion külön díj ellenében . Csak akkor kell fizetni érte a hónapok , amikor használja. Tiéd a berendezés és a műhold cég nem adja el , vagy szolgáltatás , de tudnak ajánlani üzletek, ahol meg lehet vásárolni a kompatibilis rendszer . Ha nem rendelkezik a műholdas előfizetés , akkor csatlakozhat a pay- as- you- go tervet .
Stationary - Automatic

A helyhez kötött automatika tartók tetején a jármű, és használ egy étel , hogy bedobja , vagy stows be a házába , hogy akadályozza meg a szél kárt . Ha a jármű parkok, használhatja az ellenőrzések kibontakozni az étel . Ezután automatikusan megkeresi a műholdas és megszerzi a jelet. Lehet, hogy nem tudja nézni a helyi állomások a területen, ahol parkolni , de akkor a hozzáférés az összes többi program az előfizetése tartalmaz . Ügyeljen arra, hogy állítsa le a rendszert és helyezze az ételt , mielőtt a járművet .
In- Motion

Egy in -motion műholdvevő nem használ egy étel , mint olyan , de a technológia a ház tetejére szerelt nyomon tudja követni a műhold a jármű mozog . Azt is átválthat más műholdakat , ha egy jel lesz gyenge. A műhold cég hirdet, hogy a szolgáltatást minden részén az Egyesült Államokban, de a heves esőzések és fák korlátozhatja vagy blokkolja a jeleket. Az ár és a modell a mozgásból vevő érzékenységének meghatározására az alacsony jelszinteket és funkciók, mint például az a nagyfelbontású programozás.

  1. Mi a különbség a 3G és WiMax ?
  2. Mi a különbség a 3G és 4G hálózat ?
  3. Mi a különbség a Micro SD és Micro M2 ?
  4. Mi a különbség a Windows Mobile 6.0 és 6.1 ?
  5. Mi a különbség az iPhone 3G és az iPhone 3GS ?