1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Personal Audio >> Fejhallgató

Bose QC15 fejhallgató áttekintése – Még mindig nagyszerű hangzás

A Bose QuietComfort 15 időtlen zajszűrő minőséget képvisel még 2020-ban is

Több mint néhány év telt el azóta, hogy először megkaptuk az első pár Bose QC15-öt. Természetesen edzést adtunk nekik. Közel 80 000 mérföldet repültek az Egyesült Államokban, Kanadában, Japánban és az Egyesült Királyságban.

Íme, mit mondhatunk, hogy 2020-ban is szeretjük a Bose QuietComfort 15-öt.

A QC15 jól utazik

Leginkább masszív tokról van szó, így remek formában maradnak, feltéve, hogy nem taposod el őket, vagy nem hagyod ki a tokjukból.

Kicsit szkeptikusak voltunk a fejhallgatót összekötő vékony kábellel kapcsolatban. Ez a kábel kivehető, és tartalmazza a beépített telefonvezérlőket, amelyek együttműködnek az iPhone-nal és iPad-del. A kábel eddig jól bírta az országúti harcosok szigorát.

Igaz, nem sokan „keltek fel a helyükről, és sétáltak a fürdőszobába, miközben a fejhallgató még mindig be van dugva”, de ez megtörtént.

[FRISSÍTÉS] Nemrég meghalt a kábel a beépített vezérlőkkel. Jelenleg a kábelt beépített vezérlés nélkül használjuk, ami rendben van, de a másik kábelt nem kezeltük rosszul, és mégsem telt el 18 hónapon túl.

Az egyik dolog, amit a Bose olyan jól teljesít a QC15-tel és a QC35-tel is, az a fejhallgató tok oldalán található rugalmas tasak. Utazás közben elképesztő, milyen jó, ha a telefont, az útlevelet, a töltőkábelt és esetleg a pálcikát kéznél tartod a tok külső oldalán.

Folyamatosan folytatjuk, milyen nagyszerű valami ilyen egyszerű. Már önmagában a kis zseb rugalmassága és hosszú élettartama miatt szeretjük ezt a tokot.

A Bose nagyon jól viseli a fejhallgatót

Azt kell mondani, hogy ezek a dolgok kényelmesek. Akár 14 órán keresztül hordtuk őket, minden probléma nélkül. Még azt sem találjuk, hogy túlmelegednek, ami sok utazó fejhallgató-felhasználó gyakori panasza.

Ezek előtt megvolt az Audio Technica ATH-7c modellünk, aminek kisebb a csésze, és kicsit nehezebben ül a füle. Egy idő után szinte könnyű elfelejteni, hogy be vannak kapcsolva.

QC15 – Jól hangzik?

Minden zajszűrős fejhallgatóval az a kihívás, hogy valami aktívan zavarja a hangot. Úgy tűnik, hogy a QC15 túlságosan lágyítja a basszust a mi kedvünkért. Rengeteg basszus van benne, de kissé lágy a szélein.

Jó a hangzásvilága, és ami a zajszűrős fejhallgatókat illeti, nagyon jól szólnak, a panasz az, hogy nem érzik, hogy élnek. Ha beraksz egy pár Shure SE535-öt, akkor szinte meg akarod ragadni a legközelebbi léggitárt, és ringatózni.

A Bose QC15 szinte megkívánja az embert a kikapcsolódásról, így ha repülőn utazik, vagy olyan helyre utazik, ahol komoly pihenőidőre van szükség, akkor ezek remekül passzolnak. Úgy találjuk, hogy a legjobb hangzások olyan összetett akusztikus zenékből származnak, mint a The Civil Wars, Damien Rice, Pink Floyd, valamivel többet, mint a legtöbb. Azonban bármi, ami nehezebb, mint a The Arctic Monkeys, a Bloc Party vagy a Soundgarden, széles hangzásvilágon hallgatható.

Félreértés ne essék – nagyon jól hangzanak, de általában elmaradnak az erős passzív versenytársaktól. A Bose olyan hangot produkál, amelyet kedvelsz vagy nem, de a zajszűrés terén továbbra sem hibáztathatjuk őket.

Kinézet

A QC15 azonnal kiáltja a (régi) céges utazót. Részben azért, mert a vezetők megengedhetik maguknak, részben pedig azért, mert nem úgy néznek ki, mint amit a tinédzserek szorongása helyeselne. Itt a kényelem felülmúlja a divatot. A kényelem és a funkcionalitás egyértelmű nyerő az elménkben.

Nyáron nem viselnénk el ezeket a vancouveri Sea Wall-on a Longboardunkon, de repülőn szinte a mennyben készült párja.

Az asztalunkon lévő fejhallgató-állványra helyezzük őket, és jól néznek ki, kiegészítve az irodai megjelenésünket.

Átfogó következtetés

A Bose QC15-ök mindent visszaadnak, amit rájuk költenek, különösen a harcosok vagy utazók számára. Leszállsz és megérkezel a hosszú utazásokról, fizikailag kipihentebbnek érzi magát, mintha nem utazna velük.

Nem újak, és az utóbbi időben frissítettünk a Bose QC35-re, de nem vagyunk biztosak abban, hogy még mindig nem teljesítenek elég jól ahhoz, hogy elkerüljék a frissítést.

Nem akadályozzák meg az összes zajt körülötted az irodában vagy a repülőn, de összességében átkozottul jó munkát végeznek.

Ha Bose QC15-öt és régi vagy használt párokat szeretne online vásárolni, és az ár megfelelő, mi nem habozunk.


  1. Bose adatok
  2. Bluedio T3 fejhallgató áttekintése
  3. 7+ legjobb fejhallgató nagy fejeknek – kényelmes hangzás
  4. Sony WH-H900N fejhallgató áttekintése
  5. SuperEQ S1 fejhallgató videó áttekintése