1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Personal Audio >> MP3

Hogyan töltse MP3 lejátszók

Hordozható MP3 lejátszók nagyszerű módja annak, hogy hallgatni a zenét bárhol , mert a beépített akkumulátorok . Azonban, ha kell gyakran tölteni az MP3 -lejátszó tartós használat után , amely lehet tenni a kábeleket meg a lejátszó .
Amire szüksége van
MP3 lejátszó
számítógép USB port

Kábelek mellékelve MP3 lejátszó
elektromos aljzatba
utasítások
1

Kapcsolja ki az MP3 lejátszót .
2

Keresse meg a hálózati adapter port az MP3 -lejátszó . IPod, ez lesz található a készülék alján , és egy vékony téglalap alakú. A legtöbb más MP3 lejátszók fogja használni a hagyományos, kör alakú hálózati adapter vagy egy USB -kábel segítségével.
3

Csatlakoztassa a hálózati adapter vagy USB -kábel , ami bekerült az eredeti csomagolásban az MP3 lejátszó az MP3 lejátszó hálózati vagy USB port .
4

a másik végét a hálózati adaptert a fali konnektorból a töltés megkezdéséhez az MP3 lejátszó . Ha USB kábelt , a másik végét az USB -kábelt a számítógéphez szinkronizált a MP3 lejátszó . Győződjön meg arról , hogy a számítógép be van kapcsolva , vagy a készülék nem töltődik fel.
5

Vegye le a kábelt a MP3 lejátszó és a fali aljzatba vagy a számítógép egyszer befejeződött a töltés . Ennek elmulasztása alkalmazása csökkentheti az akkumulátor élettartamát az MP3 lejátszót huzamosabb ideig .

  1. Hogyan kell a díjat én MP3 lejátszó
  2. Hogyan töltse MP3 lejátszó , számítógép használata nélkül
  3. Hogyan szerkesszük programozása MP3 lejátszók
  4. Hogyan lehet megjavítani Vizenyős MP3 lejátszók
  5. Hogyan lehet csatlakozni MP3 lejátszók a B9 Tribeca