1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Personal Audio >> iPod

Hogyan kell másolni kívánt hangoskönyvet a My iPod

Amellett, hogy a zene és videó , az iPod befogadására tervezték rajongók a hangoskönyvek . Ezek az anyagok , elérhető az iTunes Store , rendezve a saját mappát, és lehetővé teszi, hogy hallgatni olvasmányok kedvenc könyveit kedve , mindig mentés helyét és folytatása pontosan ott, ahol abbahagyta. Csak töltse le a kedvenc hangoskönyvek és iTunes elvégzi a többit .
Utasítások
1

Plug iPod az USB- portba . Apple iTunes kell automatikusan megnyílik. Ha nem, akkor meg kell nyitni a programot magát .
2

Kattintson a " Hangoskönyvek " a listán , ami a " Library " fülön a bal oldali oszlopban az iTunes ablak . Ott látható egy lista a hangoskönyvek , hogy letöltötte .
3

importált hangoskönyvek még nincs iTunes . Ez magában foglalná a hangoskönyvek , hogy a letöltött vagy megvásárolt más oldalakon . Hozni azokat, csak húzza át őket a merevlemezről , és vidd őket az iTunes ablak. Hangoskönyvek CD , egyszerűen helyezze be a CD-t és kattintson az "Import " gombra .
4

Válassza ki a hangoskönyvek , hogy szeretne átvinni az iPod. Lehetőség van több hangoskönyv fájlok lenyomva tartja a Shift billentyűt , miközben kattintson az egyes fájlok .
5

Húzza a kiválasztás a " iPod " ikont is , ami a " Library " fülön . A hangoskönyvek automatikusan sort a " Hangoskönyvek " mappájába iPod .
6

Vegye ki az iPod kattintva a "Kiadás " gomb csak a jobb oldalon az iPod ikonra iTunes . A készülék pár másodpercet vesz igénybe a szinkronizálás végét , és ezután már biztonságba húzza ki a készüléket .

  1. Hogyan Hallgassa meg Audió kazetták
  2. Hogyan töröljük a könyvek egy iPod Touch
  3. Hogyan kell másolni DVD Audio CD
  4. Hogyan töltsük le a hangoskönyveket iPod Touch
  5. Hogyan Rip Audio Books , hogy egy iPod