1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Personal Audio >> iPod

Hogyan kell cserélni az elemet , egy 5. generációs iPod

Apple 5. generációs iPod egyik legnépszerűbb termékeinek . Ez lehetőséget ad, hogy tartsa óra zene , videók , filmek , fotók és adatok közvetlenül a tenyerében , és ez hordozható . Az a képesség , hogy az összes kedvenc szórakozási formák veled , bár , inkább elhasználódik az akkumulátor élettartamát az 5. generációs iPod . Míg az elemeket terveztek évet élt , ott előbb-utóbb jönni a nap, amikor ki kell cserélni. Mire az akkumulátort ki kell cserélni , jó esély van az iPod lesz off garancia. Ha még garanciális , akkor forduljon az Apple támogatást utasításokat , hová vigye iPod akkumulátor cseréje . Ha már nem garanciális . Ön is megvásárolhatja egy iPod csere akkumulátor és cserélje ki magát .
Amire szüksége van
5. generációs iPod csere akkumulátor
Kis ék
Miniatűr lapos fejű csavarhúzóval
Gumi alátét

utasítások
cseréje 5. generációs iPod akkumulátor
1

Dolgozza ki a gumi alátét , hogy tegye a szerszámok és iPod on .
a főkapcsolót az iPod-on " Off , " majd helyezze a hOLD kapcsolót a " tartás ".
2

Feel oldala mentén az iPod egy groove, és tolja a kis ék a groove. Óvatosan kígyózik fel és le, amíg az első és a hátsó az akkumulátor kezdenek kiválni .
3

Fektesse a iPod lefelé fordítva a gumi alátét , és óvatosan emelje fel az alsó végén az iPod . Itt láthatja , hogy az első és hátsó iPod még mindig tart össze egy hosszú szalagot , hogy leszorítja alatt egy kis kar . Ez az akkumulátor szalagot .
4

Vegye miniatűr lapos fejű csavarhúzót , és óvatosan emelje fel a kapocs , amely rendelkezik az akkumulátor szalag a helyén . Miután ez megjelent , külön a hátsó az iPod elölről és feküdt a hátsó oldalával lefelé . Itt láthatja az akkumulátort , belül a hátán az iPod .
5

Vegye ki a régi akkumulátort , majd tegye félre . Óvatosan pattintsa az új akkumulátort a helyére , ahol eltávolították a régit .
6

Útmutató végén az akkumulátor szalagot a csatlakozási portot , ahol megjelent a régit . Óvatosan emelje fel a kart , ahogy csúszik az új end le . Pattintsa a kart a helyére, hogy tartsa az akkumulátor szalagot .
7

Óvatosan dobott az alsó és a felső felét a iPod újra együtt . Vegyük a HOLD kapcsoló off "Hold " és kapcsolja be az iPod . Látnia kell az Apple logó jelenik meg .

  1. Hogyan készítsünk egy nagy óra a iPod Nano 5. generációs
  2. Hogyan kell cserélni az elemet , egy második generációs iPod Touch
  3. Hogyan kell megnyitni egy iPod Nano kell cserélni az elemet
  4. Hogyan néz az 5. generációs iPod a TV
  5. Hogyan változtassuk meg a Song egy 5. generációs iPod Shuffle