1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> optika >> Távcsövek Tartozékok

Hatásai LED Lenser az Eyes

A fénykibocsátó dióda ( LED) Lenser egy high -tech elemlámpa Németországban találták fel , de Kínában gyártották . Ez a kedvenc körében outdoorsmen , biztonsági őrök és az amatőr csillagászok . A zseblámpa

LED Lenser egy kicsi , kompakt zseblámpa jól lezárt két O- gyűrűt , és így a víz-és porálló . Ez több beállításokat, beleértve egy rendkívül fókuszált sugár , hogy nagyon világos és széles sugár beállítást , ami világít a nagy területen . Ez a szabadalmaztatott technológia megkapja ezt az erőt a szokásos AAA elemet.
Non- Lethal Weapon

biztonsági őrök és a bűnüldöző szervek , mint a LED Lenser , mert fel lehet használni, mint egy nem halálos fegyver . Amikor a sugár szorosan fókuszált akkor azonnal a vak , aki úgy néz ki, közvetlenül a fény és a vakság megy el 10 perc alatt nincs maradandó károsodás .
Red Light

A LED Lenser két vezérlő gombok . A fehér fény gomb megegyezik a fekete tokban. A piros gomb bekapcsol egy alacsonyabb szinten , piros LED . Ez elég világos , hogy az , de nem pusztítja el a természetes éjszakai látást. Ez jó , hogy bárki egy kamerát , vagy teleszkóp éjszaka.

  1. A hatásai Gyökeresedési egy Evo 4G
  2. LightBox hatások iPhone
  3. A legkisebb LED Elérhető
  4. A hatásai mélysugárzó használata
  5. A hatása LED jelek forgalom