1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Okos otthon >> Okos élet

Az internetes előzmények megtekintése a Gmailben

Ha Gmailt használ, bármikor megtekintheti Google Internetes előzményeit. A Google megőrzi a Gmail-felhasználók keresési lekérdezéseinek futó előzményeit, amikor be van jelentkezve a Gmailbe vagy bármely Google Fiókba. Ezeket az információkat a Google szerverein tároljuk, és nyomon követjük, függetlenül attól, hogy milyen böngészőt vagy számítógépet használ. A keresőóriás a keresési szokásokról gyűjtött információkat a jövőbeli keresési eredmények személyre szabására használja fel. A Google nem az egyetlen internetes cég, amely nyomon követi az online tevékenységeket. Peter Eckersley, az Electronic Frontier Foundation, az internetes adatvédelem szószólója szerint több vállalat árul olyan termékeket, amelyek azt állítják, hogy képesek nyomon követni a webfelhasználók digitális ujjlenyomatait.

1. lépés

Jelentkezzen be a Google Internetes előzmények oldalára Gmail-fiókja adataival. Írja be a „google.com/history” címet a böngésző webhelycímmezőjébe. Ha már bejelentkezett a Gmailbe, írja be jelszavát, és kattintson a "Bejelentkezés" gombra.

2. lépés

Vizsgálja meg a bejelentkezési folyamatot követő oldalt. Az oldal tetején két grafikonon látható az óránkénti és napi keresési előzmények, majd minden egyes keresett kulcsszó és az idő.

3. lépés

Kattintson a bal oldali menü valamelyik lehetőségére a különböző típusú keresések megtekintéséhez. tetszik látni. Az alapértelmezett az „Összes előzmény”, de a kereséseket a többi lehetőségre kattintva szűrheti, mint például a „Web”, „Képek”, „Hírek” vagy „Térkép”.

4. lépés

Kattintson bármelyik bejegyzés melletti jelölőnégyzetre, majd kattintson az "Elemek eltávolítása" gombra, ha többé nem szeretné menteni a keresést. Az összes keresés törléséhez kattintson a keresési eredmények feletti jelölőnégyzetre, majd kattintson az "Elemek eltávolítása" gombra.


  1. Hogyan lehet visszaállítani a Web History Android
  2. Hogyan lehet visszaállítani a Web History Android
  3. Hogyan törölje a Keresési előzmények Droid
  4. Hogyan , hogy a történelem egy iPhone
  5. Hogyan lehet kitörölni a Keresési előzmények egy iPhone