1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Okos otthon >> Okos élet

Asztali képernyő nagyítása

Ha az asztal kicsinek és szűknek érzi magát, vagy problémái vannak az apró betűkészlet olvasásával, a számítógép beállításainak módosítása lehetővé teszi nagyobb, könnyebben olvasható ikonok vagy kisebb ikonok létrehozását, amelyek több helyet biztosítanak. Találja meg a tökéletes egyensúlyt e két igény között, és hozzon létre egy rendetlen, tágas asztalt. Élvezheti az extra asztali helyet anélkül, hogy egy fillért is költene egy új monitorra.

1. lépés

Kattintson a jobb gombbal az asztalra, és a megnyíló menüből válassza a "Grafikai tulajdonságok" lehetőséget. Válassza a "Kijelző beállításai" lehetőséget, és módosítsa a felbontást nagyobb méretre. Ha számítógépe már a legnagyobb méretre van állítva, nem fog változást látni. Egy kisebb számítógép némi nyúlást mutathat, ha ezt alkalmazza.

2. lépés

Kattintson a jobb gombbal az asztalra, és válassza a "Tulajdonságok" lehetőséget a "Grafikus tulajdonságok" helyett. Itt módosíthatja az asztalon lévő több elem méretét. Ha nem rendelkezik nagy monitorral, az asztal képernyője nagyobbnak tűnik.

3. lépés

Válassza a „Megjelenés” fület, és módosítsa a „Betűméret” beállítást nagyobb értékre, például „Nagy” vagy „Extra Large”. Kattintson az "Alkalmaz" gombra, és a módosításoknak meg kell jelenniük az asztalon. Az ikonok méretének módosításához kattintson a "Speciális" elemre, és az "Elem" menüben válassza az "Ikonok" lehetőséget. A mellette lévő "Méret" mezőben kiválaszthatja az ikon méretét.

A „Speciális” választása helyett egy másik lehetőség, hogy kattintson a felette lévő „Effektusok” fülre, és jelölje be a „Nagy ikonok használata” melletti négyzetet. Ez a módszer gyorsabb, de nem teszi lehetővé egy adott méret kiválasztását.

4. lépés

Változtassa meg az ikonokat és a betűtípust kisebb méretűre, ha azt szeretné, hogy a számítógép képernyője nagyobbnak tűnjön, mint amilyen, és nem csak a képernyőn megjelenő elemeket szeretné nagyobbra állítani. Az elemek kicsinyítése egy nagyobb asztal illúzióját kelti. Ha nagyobbra teszi őket, tisztábban olvashatja őket, ami az egyik gyakori ok, amiért érdemes nagyobb asztali képernyőt használni.

Tipp

Ha az ikonok már kicsik, és a képernyő felbontása a legnagyobbra van állítva, nagyobb monitort kell vásárolnia, mielőtt több helyet szabadíthat fel a képernyőn.


  1. Hogyan Size egy nagyképernyős TV
  2. Hogyan készítsünk egy weblap Nagyobb egy iPhone
  3. Hogyan készítsünk SMS Nagyobb a My Phone
  4. Hogyan készítsünk egy weblap Nagyobb egy iPhone
  5. Az asztali képernyő kicsinyítése