1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Okos otthon >> Okos élet

Képernyőfelvétel készítése HP Pavilionnal

A képernyőképeket többféle okból is használják. Használhatók bizonyítékként arra, hogy valami konkrétan megtörtént a képernyőn, vagy elmenthetők a fontos információkról. A képernyőkép kiváló forrás az ügyfélszolgálat és a help desk képviselői számára. Ha hibaüzenetet kap egy alkalmazás futtatása közben, készíthet róla képernyőképet, és elküldheti az ügyfélszolgálatnak, hogy pontosan tudják, mi történt.

1. lépés

Ha külön billentyűzettel rendelkező asztalt használ, nyomja meg a "prnt scrn" gombot. Ez eltárolja a képernyő képét a Windows kartonján. Ezután beillesztheti a képet egy képszerkesztő programba.

2. lépés

Ha laptopot használ, a billentyűzet gyakran kombinál billentyűket, és ha egy funkcióbillentyűvel együtt nyomják meg, akkor egy adott feladatot hajt végre. Ha képernyőképet szeretne készíteni laptopon, nyomja meg az "Fn-Prnt Scrn" gombot. A képernyőképet ezután képszerkesztő szoftverrel beillesztheti egy képfájlba.

3. lépés

A Windows Vista legtöbb verziója és a Windows 7 összes verziója tartalmaz Snipping Tool-t. Ennek használatához kattintson a "Start" | gombra "Minden program" | "Kiegészítők" | "Snipping eszköz." Húzza a kurzort a rögzíteni kívánt terület fölé. Válasszon egy helyet, ahová a képet menteni szeretné, majd kattintson a "Mentés" gombra.


  1. Hogyan töltsük el az időt a képernyő lövés egy HTC Merge
  2. Hogyan kell a Screen Shot A HTC EVO
  3. Hogyan kell szedni a Screen Shot egy BlackBerry
  4. Hogyan kell szedni a képernyő lövés a HTC EVO
  5. Hogyan kell szedni a Screen Shot egy Sidekick