1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Global Positioning Systems >> GPS

Hol lehet vásárolni egy GPS nyomkövető rendszer

GPS nyomkövető eszközök az egyik legnépszerűbb elektronikus szerkentyű a piacon . Jönnek beépített hogy néhány autó , vagy hordozható használathoz minden autóban . Hordozható GPS készülékek között mozog kevesebb, mint $ 100 több mint 500 dollárt.
Wal - Mart

Wal - Mart áruházak több than150 GPS modellek , mind a bolti és online . A cég honlapján lehet mondani, ha a modell szeretne elérhető a boltban a bolt . Az árak a $ 81 a Garmin eTrex H GPS , hogy 525 $ a vízálló Garmin zumo 450 GPS motorkerékpárok számára. Legjobb ajánlatok megveszem

Best Buy kínál közel 70 modellek a GPS készülékek sok csak nálunk. Induló ára tartományban mintegy 80 dollár egy Nextar gyárilag felújított M3 - RE GPS -rendszer , a 1400 $ egy Kenwood - In - Dash Satellite Radio /Apple & # xAE ; iPod - Ready CD /DVD lejátszó /GPS vevő .
Cél Stores

Cél üzletek közel 200 GPS eszközök, sok online elérhető ingyenes szállítás . Az árak körülbelül 113 $ egy TomTom GPS-egység , a 613 $ egy Garmin Colorado GPS egység . Online vásárlások visszaváltható a Target áruházak .
Radio Shack

Radio Shack értékesít GPS készülékek új és felújított , in- store és online . Az árak körülbelül 55 $ egy felújított TomTom & # xAE ; ONE 130 GPS vevő , 800 $ egy Garmin z & # x16B ; mo 660 Motorkerékpár GPS vevő . Tételek online vásárolt lehet szállítani egy boltba, további költségek nélkül .

  1. Hogyan lehet megállítani a passzív GPS nyomkövető
  2. Mi Valós idejű GPS követés?
  3. Járműkövető Telepítés
  4. GPS Tracking & Reporting
  5. Hogyan Hide GPS nyomkövető eszközök