1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Global Positioning Systems >> Garmin GPS

Hogyan javíthatja a Garmin Nüvi hang nélkül

A Garmin Nüvi GPS készülékek használ egy hang , hogy irányokat . Bizonyos navigációs egység is lehet játszani audio fájlokat, például MP3 tárolt memóriakártyára . Hang nélkül , a nüvi hiányzik funkcionalitást . Több oka is van , amiért a hang nem működik . Lehet, hogy a probléma a hangerő , a némítás bekapcsolva lehet hagyni , a hangja biztosító irányban lehet hibás , vagy lehet, hogy a probléma a merevlemez .
Amire szüksége van
USB -kábel
utasítások
1

a hangerő növelése . Kapcsolja be a Garmin Nüvi . Érintse meg a " Volume " gombot a " Hol ? " vagy a kezdőképernyőn . A csúszka mozgatásával a hangerőt .
2

Mikrofon be a Garmin Nüvi . Érintse meg a "Volume " ikont újra. Szüntesse meg a " Mute " opciót , ha az éppen ellenőrzött .
3

Ellenőrizze, hogy a hang nem hibás . A navigációs utasításokat , melyet egy voice.To ellenőrzése, hogy a jelenlegi hang hibás , meg kell váltani a hangot . Kapcsolja be a Nüvi és érintse meg a " Tool" ikonra. Érintse meg a " Settings " a Eszköz menüből. Érintse meg a " Language " opciót, és érintse meg a kívánt nyelvet . Válasszon másik hang használni . Most menj vissza a kezdőképernyőre, és adja meg a címet a " Hol ? " opciót . Nézd meg, hogy hallható hang most.
4

Frissítse a Garmin Nüvi a WebUpdater . Töltse le és telepítse WebUpdater a Garmin honlapján (lásd ) . Indítsuk WebUpdater a számítógépet, majd csatlakoztassa a nüvi a számítógéphez az USB kábellel . A szoftver felismeri a nüvi , és keresse meg az összes frissítést az eszközhöz . Erősítse meg , hogy frissítse a készüléket, ha megkérdezi, és WebUpdater letölti a frissítéseket, a Nüvi .
5

Reset A Garmin Nüvi . A master reset visszaállítja a nüvi a gyári konfigurációban , és törölje az összes kedvenc feltöltés , hogy is került. Kapcsolja ki a nüvi , és húzza ki a hálózati csatlakozóból . Tartsa az ujját lefelé a jobb alsó sarokban a Nüvi képernyőn , ugyanakkor hatalmi eszköz vissza . Amikor megkérdezték, hogy "Valóban akarja törölni az összes felhasználói adatot ?, " vegye el az ujját az alsó sarokban , és érintse meg az "Igen . " A készülék újraindul, és hangot vissza kell állítani.

  1. Hogyan oldhatja meg a Garmin 750 GPS
  2. Hogyan oldhatja meg a Nüvi 200W
  3. Hogyan javíthatja a Garmin Nüvi With No teljesítmény
  4. Hogyan javíthatja a Garmin Nüvi 650 engedélyezése Bluetooth ?
  5. Hogyan Frissítse Voice a Garmin Nüvi 1300