1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Global Positioning Systems >> Garmin GPS

Step -by- Step Garmin GPS utasítások

GPS vevők néhány igen hasznos eszközök az autósok , a szállítás pontos irányok és térkép navigáció. Míg ezek bonyolult darab berendezések , Garmin GPS jön egy interaktív felület és multifunkciós érintőképernyő, amely segít az eszköz használata . Amint a GPS telepítve van az autóban , használja a keresés funkciót , több ezer érdekes pontot , illetve a térképet maga válassza ki a cél , és kap az úton. Utasítások
1

Helyezze a tapadókorong rögzíthető a szélvédőre , és fordítsa a kart, hogy a hegyre, hogy az üveg . Nyomja meg a mount -ra a tapadókorong karját, amíg be nem pattan a helyére .
2

Igazítsa az alján a Garmin GPS a bölcső , és döntse meg a tetején a GPS vissza, amíg a készülék a helyére nem pattan . Csatlakoztassa a mini -USB végét a hálózati kábelt a port a GPS , és helyezze a másik végét pedig az autó konnektorba. A készülék bekapcsol .
3

Érintse meg a " Hova?" ikonra a főmenüben . Válassza ki a " cím" lehetőséget, ha már tudja az utcát az úticél. Használja a billentyűzetet , hogy úgy tűnik, hogy beírja a címet , és érintse meg a "Menj ! " icon kapni irányba .
4

Érintse meg a " Points of Interest " opciót a "Hova? " képernyőn válasszon egyet a több ezer előre telepített POI-k . Válasszon egy kategóriát , és jelölje ki a pontot beállítani az úticélt . Érintse meg a " Menj ! " kapni irányban a kiválasztott POI .
5

Érintse meg a "Térkép megtekintése " ikont a "Main" képernyőn válassza ki a cél egy pontot a térképen . Nyomja meg a " Gyerünk! " hogy megkapja irányban az úticél . Nyomja meg a "Térkép megtekintése " ikonra, miközben a cél van beállítva, hogy visszatér a navigációs képernyő .

  1. Típusai Garmin GPS
  2. Garmin 880 utasítások
  3. Garmin Telepítési útmutató
  4. Útmutató a Garmin GDB 50
  5. Garmin Backlight utasítások