1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Global Positioning Systems >> Garmin GPS

Hogyan szereljük Garmin

Szerelés a Garmin GPS- egység vagy a szélvédőre vagy a műszerfalra lehetővé teszi a vezető jobban lássa , és könnyebb hozzáférést a készülékhez . A GPS- készülék a felhasználók mind a verbális és vizuális irányban, hogy segítse őket a kívánt helyre . Beszerelése előtt a készüléket , győződjön meg róla , hogy ellenőrizze a helyi és az állami törvények . Egyes államokban tiltják tartók attól, hogy bárhová a szélvédőre , míg mások csak lehetővé teszi tartóknak kell elhelyezni bizonyos helyeken a szélvédőre . Ez az, amire szüksége van
Garmin szerelőkészlet
alkoholos törlőkendővel vagy törlőruhával
dörzsölés alkohol

Show More utasítások
1

Tisztítsa meg a területet a szélvédőre vagy a műszerfal , ahol szerelési a Garmin , hogy távolítsa el a szennyeződéseket , a port és a maradékot. Használjon egy alkoholos törlőkendővel vagy puha ruhával alkoholt .
2

Csatlakoztassa a járművet tápkábelt a hálózati csatlakozó a jobb oldalon a bölcső . A bölcső az a része, a szerelő készlet, amely tartalmazza a Garmin GPS-egység . A tápkábel az egyetlen kábel a szerelőkészlet .
3

Pattintsa a bölcsőtől a szívó karját. A szívó kar a labda -szerű kar kiálló tapadókorongos egység .
4

Emelje meg, és távolítsa el a műanyag fólia , amely a ragasztót a felfogató tárcsát . Stick a lemez erősen a műszerfal , az öntapadó felülettel lefelé . A szerelő lemez csak akkor van szükség , és használni, amikor szerelés a műszerfal . Hagyja ki ezt a lépést, ha a felszerelést , hogy a szélvédő .
5

Vegye le a tiszta film az tapadókorong . Ellenőrizze, hogy a kart a tapadókorong van tolva felfelé . Nyomja meg a tapadókorongot erősen a szélvédőre vagy a rá a rögzítő lemezt. Amikor a pohár a helyén van , nyomja meg a kart hátra felé, vagy a szélvédőre vagy a műszerfalra . Ez rögzíti a helyén .
6

Illessze az alján a Garmin készülék a tartóba . Vannak csatlakozó mind a bölcsője és alján a GPS- egység , amely összhangba kell hozni . Egyszer összehangolt , finoman nyomja meg a Garmin készüléket vissza , amíg a helyére nem kattan , és nem mozdul .
7

kábel másik végét a jármű tápkábelt a szivargyújtó aljzathoz.

  1. Hogyan szereljük a GPS egység
  2. Hogyan szereljük a GPS
  3. Hogyan lehet csatlakoztatni a Garmin Edge 500
  4. Hogyan viselkedni My Garmin navigációs rendszer
  5. Hogyan szereljük a Garmin 295