1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> DVD lejátszók és felvevők >> DVD lejátszók

Hogyan lehet csatlakozni egy DVD a TV & Vevő

csatlakoztatása a DVD-lejátszót egy audio - video ( A /V ) vevő bővíti otthoni szórakozási lehetőségek túli amit mutat a tévében, hogy ez kábeltelevíziós , műholdas vagy over-the -air műsorszolgáltatás antenna . A vevő úgy működik, mint egy kapcsoló állomás irányítása különböző A /V komponensek megtekintésére a TV , mint például a DVD -lejátszó , kábel TV box vagy a videomagnó . Mivel a csatlakozó vezetékek színkódos , hogy megfeleljen a bubi , a beállítás csak eltarthat néhány percig .
Amire szüksége van
Composite A /V kábelek
utasítások
1

Helyezze a három dugók egyik végét a kompozit kábeleket a három egyforma színű a /V OUT hátul a DVD -lejátszó . Abban a ritka esetben, ha a bubi nem színkódolt , a sárga dugót csatlakozik video , fehér és piros jobb és bal audio , ill .
2

csatlakoztassa a csatlakozó a másik végén a kábelek három a /V bemeneti aljzathoz a hátsó a vevő . Használja a beállított bubi jelölt kifejezetten egy DVD lejátszó, de azoknak a bemenetek fog működni . Csak arra emlékszem , melyik használ , csatlakoztassa a vevőt a DVD -lejátszó .
3

Hook fel a második kompozit kábelt a A /V OUT a vevőt egy sor a /V IN aljzathoz a TV-készülék hátulján .
4

Kapcsolja be az alkatrészeket , és állítsa a választó gombot az előlapon a vevőt "DVD -lejátszó , " vagy bármi sor videó bemenettel használt , mint azt az 5. lépésben Matton 5

A TV távirányító " Input " gombot, amíg a DVD jel jelenik meg a képernyőn . TV sorozatok felszerelve több bemeneti aljzatokat össze a különböző alkatrészek, mint például a játék rendszerek és házimozi vevők . Az "Input " gomb megnyomásával a TV -re egy szett bubi a másikra.

  1. Hogyan lehet csatlakozni a DVD-lejátszó a TV 2 AV Jacks
  2. Hogyan lehet csatlakozni a DVD , hogy a Rádió
  3. Hogyan lehet csatlakozni DVD lejátszók a DirecTV
  4. Hogyan lehet csatlakozni a DVD-felvevőt a műholdvevő
  5. Hogyan lehet csatlakozni a DVD /VCR egy műholdvevő