1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> DVD lejátszók és felvevők >> DVD lejátszók

Hogyan oldhatja RCA DVD problémák

RCA ( Radio Corporation of America ) alakult 1919-ben , és jelenleg tulajdonosa egy francia cég, a Technicolor SA . Termékeit ismert és megbízható világszerte. Általában , hibák fordulhatnak elő az RCA DVD lejátszó viszonylag egyszerű elhárítása . Azt megelőzően, hogy azt a szolgáltatást , van néhány alapvető hibaelhárítási lépést tud végigmenni a saját. Utasítások
1

Indítsa újra a DVD-lejátszót , ha nem kapcsol be . Nyomja meg és tartsa lenyomva a kettős nyíl gombot az a játékos előtt , miközben a "STOP " gombot a távirányítón . Tartsa mindkét gombot néhány másodpercig , mielőtt elengedte őket . Meg kell állítania a menüjében újra, ha egyedi őket , mivel ez a Reset Visszatér a játékos menüket az alapértelmezett beállításokat .
2.

Ellenőrizze, hogy az A /C tápkábel be van dugva a konnektorba ha a készülék nem kapcsol be. Próbálja meg egy másik készüléket az aljzatba , hogy ellenőrizze, hogy be van kapcsolva. Vizsgálja meg a háztartási elektromos panel minden kiégett biztosítékok vagy kioldott megszakító . Reset megszakítók és cserélje ki a biztosítékokat. Ellenőrizze az elemeket a távirányító és cserélje ki , ha szükséges.
3

Helyezze be a lemezt a címkés oldalával felfelé , ha a lemezt nem lehet lejátszani .
4

Ellenőrizze, hogy a hang- és videó kábelek csatlakoztatását és mentes a kárt, ha nincs kép . Ellenőrizze, hogy a TV van hangolva a megfelelő csatornára.
5

Ellenőrizze, hogy az audio receiver csatlakoztatva van a DVD-lejátszót , valamint a megfelelő bemeneti beállítást választja a játékos, ha nincs hang vagy torz a hang .
6

Győződjön meg arról, nincs akadály a távirányító érzékelőt és az érzékelő a DVD-lejátszó , ha a játékos nem reagál a távvezérlő parancsokkal .
7

Ellenőrizze, hogy a lejátszót közvetlenül a TV , ha a kép torzult .
8

Kapcsolja be a DVD-lejátszót , és lehetővé teszi, hogy üljön egy pár óra használat előtt , ha pára csapódik le a készülék belsejében . Ez néha történik, amikor a hirtelen hőmérséklet-változás hideg meleg , mint amikor egy közeli klímaberendezés ki van kapcsolva .

  1. Hogyan javíthatja a Proscan DVD
  2. Hogyan javíthatja a NORCENT DVD lejátszó
  3. Hogyan javíthatja a DVD kép
  4. Hogyan javíthatja a Blu- Ray lejátszó
  5. Hogyan visszaállítása egy RCA DVD lejátszó