1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> DVD lejátszók és felvevők >> DVD -felvevők

Hogyan lehet átalakítani VHS filmek DVD

konvertáló régi analóg VHS kazetták egy digitális formátumban, mint például a DVD egy jó módja annak , hogy megőrizze a videók, védi őket a degradáció , add fejlesztések , valamint biztosítják a kompatibilitást a jelenlegi és a következő generációs lejátszó eszközökre . Ez az, amire szüksége van
Analóg- DV átalakító
audio /video kábelek
USB vagy FireWire kábel
VCR
számítógép DVD-író
Show More utasítások
Beállítás
1

Csatlakoztassa az analóg -digitális átalakító a VCR szabványos audio /video kábel. Ezek csatlakoztatott kábeleket egy vörös , zöld és fehér dugót mindkét végén. Csatlakoztassa az eszközöket csatlakoztatni a kábeleket a megfelelő színű aljzatokhoz egyaránt átalakító és a videomagnó . Győződjön meg arról, hogy ezek az eszközök vannak csatlakoztatva az áramforráshoz is, és hogy a hálózati fények ragyogó .
2

Telepítse a szoftvert , hogy jött a konverter a számítógépre. Ez általában csak egy kérdés behelyezi a telepítő CD-t , és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat . Programok telepítése némileg változhatnak attól platform és a márka átalakító szoftver .
3

Csatlakoztassa az átalakítót a számítógéphez USB vagy FireWire kábel . Lehet, hogy egy sípoló vagy egy ikon a feladatkezelőben , hogy azt jelzi, hogy a számítógép felismeri a konverter . Ha nem, ne aggódj. Néhány esetben a konverziós szoftver futnia kell , hogy a készülék kimutatható .
Conversion
4

Nyissa ki a szoftver, hogy kísért a konverter duplán kattintva az ikonra az asztalon vagy a " Programok " menü .
5

a rögzítési lehetőségek az " edit" vagy "capture " menüben a videofelvételt a megadott helyre a merevlemezen . Kell lennie egy csúszó skála , amelyen beállíthatja a minőség és típusú fájl menteni . Állítsa menteni rögzített videót a MPEG -2 formátumban . Állítsa be a minőség legmagasabb beállítással nélkül fárasztó a merevlemez-kapacitás .
6

Helyezze a VHS szeretné átalakítani a VCR .
7

Kezdje a mentési folyamat . Először nyomja meg a " rekord " , vagy " capture" gombra a konverziós szoftver . Ezután azonnal nyomja meg a " Play" gombot a videomagnó . Átalakítás történik, valós időben , mint a VCR lejátssza a szalagot . Ha a videó egy óra hosszú, hogy lesz egy óra , hogy rögzítse és a rekordot. Tudod hagy a telepítő felügyelet nélkül , ez idő alatt .
8

Nyomja meg a " stop" mindkét videomagnó és a szoftver , ha a videó végén , vagy el nem éri azt a pontot kíván lépni a felvétel , akkor most már MPEG -2 fájlt a számítógépen , hogy lesz egy digitális másolatot a videó .
9

Nero , vagy más, a DVD - író szoftver , hogy éget a video -ra egy üres DVD -R . Válassza ki a fájl helyét , majd kattintson a "Burn " vagy a " rekordot" az író szoftver . Ez a folyamat két 10 percig attól függően, hogy DVD-író sebessége .

  1. Hogyan lehet átalakítani a régi VHS- DVD
  2. Hogyan lehet átalakítani VHS és videokamera Tapes DVD
  3. Hogyan lehet átalakítani a DVD- filmet , hogy a HP
  4. Hogyan használjuk a Sony VHS to DVD Converter
  5. Hogyan lehet átalakítani VHS DVD- Macrovision