1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Mobiltelefonok és tartozékok >> PDA

Hogyan Hard Reset a Tungsten E

A Palm Tungsten E PDA kézi számítógép, amely fut verziója 5.2.1 , a PalmOS . Annak ellenére, hogy hiányzik a billentyűzet, támogatja az innovatív Graffiti kézírás-felismerő rendszer lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy az adatok egyszerűen írásban a képernyőn. Ez egy teljes körű beépített alkalmazások, valamint hogy képes futtatni bármely a több ezer , harmadik féltől származó alkalmazások , amelyek rendelkezésre állnak érte. A 320 -by- 320 színes kijelzővel , SD kártya foglalat és a 126 MHz-es processzor, ez egy nagyon alkalmas eszköz . Utasítások
1

Nyomja meg a " Power" gomb , amelynek székhelye a Tungsten E felső panel . Tartsa lenyomva.
2

egy keskeny , de tompa tárgy , mint egy kiegyenesített gemkapcsot nyomja meg a "Reset " gombot . Ez benne a lyuk körülbelül háromnegyede az utat lefelé a Tungsten hátlapján , középre a dokkoló csatlakozó . Bár meg kell gyengéd , ha megnyomja , akkor meg kell hallani kattintson. Amíg ezt, akkor továbbra is tartja a "Power " gombot .
3

Nézd meg a képernyőt a Tungsten , miközben a "Power " gombot . Ez jelenik meg a logót , amely azt mondja : " Palm ". Amikor úgy tűnik , hagyja, hogy a "Power " gombot menni.
4.

Nyomja meg a felfelé gombot a Tungsten a többirányú navigátor közvetlenül az LCD képernyő alatt , amikor megjelenik egy figyelmeztetés , amely azt mondja , hogy hamarosan törléséhez mindent a Tungsten . Nyomja meg bármelyik gombot a felfelé gomb nem hard reset a PDA .

 1. Telefonszámok blokkolása Panasonic vezeték nélküli telefonokon
 2. Hogyan kell Redesign a Cell Phone
 3. Hogyan kell használni a Samsung A737 Cell Phone modemként
 4. Hogyan kell kinyitni Pantech Mobiltelefonok ingyen
 5. Hogyan lehet ezt orvosolni My Sprint Instinct Stylus , ha az érzékenység Bad ?
 6. Hogyan kell kinyitni a VX8100
 7. Hogyan Illesztőprogramok frissítése a Motorola SLVR 7