1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Mobiltelefonok és tartozékok >> Okos telefonok

Lezárt iPhone alaphelyzetbe állítása

Azzal, hogy a telefonok egyre bonyolultabbak, és egyre bonyolultabb szoftvereket futtatnak, megnő a problémák lehetősége. Manapság egyre gyakoribb, hogy a telefonokat és más hasonló okoseszközöket ugyanazok a leállások érik, mint amilyenekkel a számítógép-felhasználók szoktak, és ez alól az iPhone sem kivétel. A lezárt iPhone visszaállítása egyszerű folyamat, és az Apple iTunes szoftverével teljes körűen visszaállíthatja a gyári állapotot.

1. lépés

Nyomja meg az „Ébresztés/Alvó” gombot az iPhone tetején, és tartsa lenyomva, amíg egy piros csúszka meg nem jelenik. Nyomja meg a „Kezdőlap” gombot, és tartsa lenyomva legalább hat másodpercig, amíg a nem válaszoló alkalmazás leáll.

2. lépés

Kapcsolja ki, majd kapcsolja be újra az iPhone készüléket. Nyomja le és tartsa lenyomva az „Ébresztés/alvó” gombot, amíg a piros csúszka meg nem jelenik, majd húzza el a csúszkát. Tartsa lenyomva ismét az „Ébresztés/Alvó” gombot, amíg az alma logója meg nem jelenik a képernyőn.

3. lépés

Állítsa alaphelyzetbe az iPhone-t az „Ébresztés/Alvó” és a „Home” gombok együttes lenyomva tartásával legalább 10 másodpercig, amíg az alma logója meg nem jelenik a képernyőn.

4. lépés

Állítsa vissza az iPhone beállításait az „Általános” menü „Visszaállítás”, majd az „Összes beállítás visszaállítása” elemének kiválasztásával. Visszaállítja az összes egyéni preferenciát és beállítást, de nem töröl tartalmat, például zenét és videókat. Törölheti a tartalmat az „Általános” menü „Visszaállítás” és „Összes tartalom és beállítás törlése” kiválasztásával. Ezzel törli az összes beállítást és adathordozót az iPhone-ról.

5. lépés

Állítsa vissza iPhone-ját a gyári állapotba az iPhone-nak az iTuneshoz való csatlakoztatásával. Válassza ki az iPhone-t az iTunes oldalsávján, majd válassza a „Visszaállítás” lehetőséget. Ezzel törli az összes tartalmat és beállítást a telefonról, és újratelepíti a gyárilag betöltött szoftvert.

Tipp

Ellenőrizze, hogy az iPhone megfelelően fel van-e töltve; az alacsony energiafogyasztás problémákat okozhat az iPhone szoftverében.

Figyelmeztetés

A teljes visszaállítás vagy tartalomtörlés előtt mindig készítsen biztonsági másolatot az adatokról; utólag nem tudja visszaállítani az adatokat.


  1. Hogyan visszaállítása iPhone 4G
  2. Hogyan visszaállítása Firmware a 3G iPhone
  3. Hogyan visszaállítása a 3G
  4. Hogyan soft reset az iPhone 3G
  5. Hogyan visszaállítása iPhone belülről