1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Mobiltelefonok és tartozékok >> Okos telefonok

IPhone szinkronizálása a naptárral Mac számítógépen

A naptáralkalmazások az Apple ökoszisztémájában megtalálhatók mind az iOS mobileszközökön, mint az iPhone, mind a Mac OS X Mavericks for Mac számítógépeken. A naptáralkalmazásokat szoftveren vagy felhőrendszereken keresztül szinkronizálhatja, így ugyanazok az események, részletek és figyelmeztetések jelennek meg Mac és iPhone készülékén. Szinkronizálja a számítógépén helyileg tárolt naptáradatokat iPhone-jával vezeték nélküli vagy USB-kapcsolaton keresztül az iTunes segítségével. Alternatív megoldásként automatikusan szinkronizálja a webalapú naptárszolgáltatásokat iPhone-jával és Mac-jével, amikor azok Wi-Fi-hez vagy mobiladat-hálózathoz csatlakoznak.

Wi-Fi szinkronizálás

El kell végeznie a kezdeti beállítást egy USB-kábellel, hogy lehetővé tegye a jövőbeni Wi-Fi szinkronizálást iPhone és Mac között. Állítsa be ezt a funkciót úgy, hogy az USB-kábellel csatlakoztassa iPhone-ját Mac számítógépéhez. Indítsa el az iTunes alkalmazást, és kattintson az "Eszközök" elemre. Válassza az „Összefoglaló” lapot, és jelölje be a „Szinkronizálás ezzel az iPhone-nal Wi-Fi-n keresztül” jelölőnégyzetet, kattintson a „Kész” gombra, és húzza ki az iPhone-t. Ha készen áll a vezeték nélküli szinkronizálásra, csatlakoztassa iPhone-ját és Mac-jét ugyanahhoz a Wi-Fi-hálózathoz, és csatlakoztassa iPhone-ját egy áramforráshoz. Indítsa el az iTunes alkalmazást, válassza az "iPhone" lehetőséget, és kattintson az "Információ" fülre. Jelölje be a „Naptárak szinkronizálása” jelölőnégyzetet, és nyomja meg az „Alkalmaz” gombot.

USB-szinkronizálás

Ez a szinkronizálási módszer nem igényel előzetes beállítást. Csatlakoztassa iPhone-ját Mac számítógépéhez USB-kábellel. Indítsa el az iTunes alkalmazást, és kattintson az „iPhone” elemre az eszköz eszköztárán. Válassza az "Információ" fület, és jelölje be a "Naptárak szinkronizálása" jelölőnégyzetet. Kattintson az "Alkalmaz" gombra, és várja meg, amíg a folyamatjelző sáv azt mutatja, hogy a szinkronizálás befejeződött. Nyomja meg a „Kiadás” gombot, és húzza ki iPhone készülékét.

ICloud szinkronizálás

Ha rendelkezik Apple iCloud-fiókkal, a naptárakat vezeték nélkül szinkronizálhatja Mac számítógépével, bárhonnan, iTunes használata nélkül. Az összes eseményinformációt az iCloud webszerver tárolja, és Wi-Fi-n vagy mobiladat-kapcsolaton keresztül továbbítja iPhone-ra és Mac-re. Állítsa be iCloud-naptárát iPhone-ján a Beállítások menü megnyitásával és az „iCloud” kiválasztásával. Jelentkezzen be iCloud-fiókjába, és kapcsolja be a Naptárakat. Engedélyezze iCloud-naptárát a Mac számítógépen úgy, hogy kattintson az Apple menü ikonjára a rendszer eszköztárán, és válassza a „Rendszerbeállítások” lehetőséget. Válassza az "iCloud" lehetőséget, és jelentkezzen be fiókjába. Jelölje be a Naptárak melletti négyzetet. Az iPhone-on vagy Mac-en a Naptár-alkalmazásokhoz hozzáadott események automatikusan frissülnek minden eszközén.

Egyéb webalapú naptárszolgáltatások

Az ICloud csak egy példa a webalapú naptárszolgáltatásra. Számos más ingyenes online naptár is létezik, például a Google Calendars, a Yahoo vagy a Microsoft Exchange naptárak. Adja hozzá ezeket a fiókokat iPhone-jához a Beállítások menü megnyitásával, és a "Mail, Contacts, Calendars" kiválasztásával. Koppintson a „Fiók hozzáadása” elemre, válassza ki a harmadik féltől származó szolgáltatást, és jelentkezzen be. Állítsa be ezeket a fiókokat Mac számítógépén a Naptár alkalmazás elindításával, a programmenü megnyitásával, és a „Beállítások” lehetőség kiválasztásával. Lépjen a "Fiókok" fülre, és kattintson a "+" gombra. Válassza ki a harmadik féltől származó naptárszolgáltatást, és jelentkezzen be fiókjába. A naptárszolgáltatás eseményei automatikusan szinkronizálódnak a Mac és iPhone Calendar alkalmazások között, amikor eszközei csatlakoznak az internethez.


 1. Hogyan változtassuk meg Optus Prepaid tervek
 2. Hogyan tartsuk My Number Amikor Váltás a Vodafone
 3. Típusai Abszorber
 4. BlackBerry 7100i Direct Connect információk
 5. Hogyan kell nyomon követni a Missing Phone
 6. Tudom telepíteni az Ovi Térképek a HTC Desire ?
 7. Hogyan, hogy zene , mint a LG ENV Csengőhang