1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Mobiltelefonok és tartozékok >> Okos telefonok

IPhone szinkronizálása a naptárral Mac számítógépen

A naptáralkalmazások az Apple ökoszisztémájában megtalálhatók mind az iOS mobileszközökön, mint az iPhone, mind a Mac OS X Mavericks for Mac számítógépeken. A naptáralkalmazásokat szoftveren vagy felhőrendszereken keresztül szinkronizálhatja, így ugyanazok az események, részletek és figyelmeztetések jelennek meg Mac és iPhone készülékén. Szinkronizálja a számítógépén helyileg tárolt naptáradatokat iPhone-jával vezeték nélküli vagy USB-kapcsolaton keresztül az iTunes segítségével. Alternatív megoldásként automatikusan szinkronizálja a webalapú naptárszolgáltatásokat iPhone-jával és Mac-jével, amikor azok Wi-Fi-hez vagy mobiladat-hálózathoz csatlakoznak.

Wi-Fi szinkronizálás

El kell végeznie a kezdeti beállítást egy USB-kábellel, hogy lehetővé tegye a jövőbeni Wi-Fi szinkronizálást iPhone és Mac között. Állítsa be ezt a funkciót úgy, hogy az USB-kábellel csatlakoztassa iPhone-ját Mac számítógépéhez. Indítsa el az iTunes alkalmazást, és kattintson az "Eszközök" elemre. Válassza az „Összefoglaló” lapot, és jelölje be a „Szinkronizálás ezzel az iPhone-nal Wi-Fi-n keresztül” jelölőnégyzetet, kattintson a „Kész” gombra, és húzza ki az iPhone-t. Ha készen áll a vezeték nélküli szinkronizálásra, csatlakoztassa iPhone-ját és Mac-jét ugyanahhoz a Wi-Fi-hálózathoz, és csatlakoztassa iPhone-ját egy áramforráshoz. Indítsa el az iTunes alkalmazást, válassza az "iPhone" lehetőséget, és kattintson az "Információ" fülre. Jelölje be a „Naptárak szinkronizálása” jelölőnégyzetet, és nyomja meg az „Alkalmaz” gombot.

USB-szinkronizálás

Ez a szinkronizálási módszer nem igényel előzetes beállítást. Csatlakoztassa iPhone-ját Mac számítógépéhez USB-kábellel. Indítsa el az iTunes alkalmazást, és kattintson az „iPhone” elemre az eszköz eszköztárán. Válassza az "Információ" fület, és jelölje be a "Naptárak szinkronizálása" jelölőnégyzetet. Kattintson az "Alkalmaz" gombra, és várja meg, amíg a folyamatjelző sáv azt mutatja, hogy a szinkronizálás befejeződött. Nyomja meg a „Kiadás” gombot, és húzza ki iPhone készülékét.

ICloud szinkronizálás

Ha rendelkezik Apple iCloud-fiókkal, a naptárakat vezeték nélkül szinkronizálhatja Mac számítógépével, bárhonnan, iTunes használata nélkül. Az összes eseményinformációt az iCloud webszerver tárolja, és Wi-Fi-n vagy mobiladat-kapcsolaton keresztül továbbítja iPhone-ra és Mac-re. Állítsa be iCloud-naptárát iPhone-ján a Beállítások menü megnyitásával és az „iCloud” kiválasztásával. Jelentkezzen be iCloud-fiókjába, és kapcsolja be a Naptárakat. Engedélyezze iCloud-naptárát a Mac számítógépen úgy, hogy kattintson az Apple menü ikonjára a rendszer eszköztárán, és válassza a „Rendszerbeállítások” lehetőséget. Válassza az "iCloud" lehetőséget, és jelentkezzen be fiókjába. Jelölje be a Naptárak melletti négyzetet. Az iPhone-on vagy Mac-en a Naptár-alkalmazásokhoz hozzáadott események automatikusan frissülnek minden eszközén.

Egyéb webalapú naptárszolgáltatások

Az ICloud csak egy példa a webalapú naptárszolgáltatásra. Számos más ingyenes online naptár is létezik, például a Google Calendars, a Yahoo vagy a Microsoft Exchange naptárak. Adja hozzá ezeket a fiókokat iPhone-jához a Beállítások menü megnyitásával, és a "Mail, Contacts, Calendars" kiválasztásával. Koppintson a „Fiók hozzáadása” elemre, válassza ki a harmadik féltől származó szolgáltatást, és jelentkezzen be. Állítsa be ezeket a fiókokat Mac számítógépén a Naptár alkalmazás elindításával, a programmenü megnyitásával, és a „Beállítások” lehetőség kiválasztásával. Lépjen a "Fiókok" fülre, és kattintson a "+" gombra. Válassza ki a harmadik féltől származó naptárszolgáltatást, és jelentkezzen be fiókjába. A naptárszolgáltatás eseményei automatikusan szinkronizálódnak a Mac és iPhone Calendar alkalmazások között, amikor eszközei csatlakoznak az internethez.


  1. Hogyan szinkron az Entourage egy iPhone 3G
  2. Hogyan szinkron iPhone az iCal naptár egy Mac
  3. Hogyan szinkronizálhatom az Outlook naptár Egy iPhone 3G ?
  4. Hogyan lehet szinkronizálni az iPhone 3G
  5. Hogyan szinkron iPhone az iCal naptár egy Mac