1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Mobiltelefonok és tartozékok >> Mobiltelefonok

Hogyan kell a póráz My Sprint Cell Phone

Míg a legtöbb mobiltelefon van a mobil szélessávú , amely az internet -hozzáférés , több mobiltelefonok és okostelefonok már fel lehet használni a tethering , más néven a telefon -as- modem . Által hurkokkal fel a mobiltelefon vagy okos telefon a PC vagy laptop , elérhetjük az internetet a számítógép segítségével a telefon szolgáltatás internetes tervet . Néhány számítógép- felhasználóknak valószínűleg a folyamatos internet -hozzáféréssel, de mások nem kell túlságosan sok időt online . Tethering lehet hasznos , kedvező árú alternatíva .
Utasítások
1

Ellenőrizze, hogy a Sprint telefon heveder -képes . Sprint ügyfélszolgálati képesnek kell lennie arra , hogy megmondja, ha tudja használni a telefont modemként . A legtöbb okos telefonok vagy PDA-k , mint például a BlackBerry telefonok , lehet használni a tethering . További alapvető mobiltelefonok nem lehet tudni, hogy lehet használni, mint egy modem. Adatátvitelre nem mindig jelenti heveder képesség.
2

Hozzáadás a tethering tervet a Sprint szolgáltató .
3

szinkronizálása Bluetooth mobiltelefonján , hogy a számítógép . Könnyedén csatlakozhat az internethez ilyen módon. A sejt akkumulátor lefolyó gyorsan ellenére , ezért a legjobb, hogy tartsa dugva, és a töltés közben lekötve .
4

Csatlakoztassa a mobiltelefon a számítógéphez egy USB kábelt . Ez egy jó alternatíva a Bluetooth és az USB- kábelt automatikusan tölti a telefont .
5

Töltsd le a Sprint SmartView szoftver; válasszuk ki a megfelelő verziót a számítógépen , attól függően, hogy ha egy PC vagy Mac .

  1. Hogyan cserélje ki az akkumulátort a Sprint Cell Phone
  2. Hogyan hevedert a Cell Phone a Computer
  3. Hogyan kell a póráz a PDA-hoz, a Cell Phone
  4. Vásárlás a Sprint Kártyás mobiltelefon
  5. Hogyan kell kinyitni a Sprint Sanyo Cell Phone