1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Mobiltelefonok és tartozékok >> Mobiltelefonok

Szervezetek között, amely Újra én Cell Phone egy nemes ügy

újrahasznosítása mobiltelefon egy módja annak, hogy az elvetett eszköz megfelelően ártalmatlanítani , repurposed vagy adni valakinek kevésbé szerencsés . Az összetevők alkotják a mobiltelefonok , mint például az elemek , amelyek mérgezőek a környezetre , és nem szabad egyszerűen eldobják . Jótékonysági szervezetek forgalmazunk használt mobiltelefonok alacsony jövedelmű családok használja a telefon újrahasznosítási programok pénzt . Sokan vannak előnyei , hogy újrahasznosítás mobiltelefonok , és sok szervezetek és vállalkozások újra mobiltelefonok a különböző okok miatt.
Kormány által támogatott programok

Az amerikai kormány támogatja számos helyi és az egész államra mobiltelefon újrahasznosítási programok . Ezek a programok újra részeit mobiltelefonok , amelyek hasznosak más elektronikus eszközök . Azt is felújítja a mobiltelefonok és egyéb elektronikus eszközök használatát az iskolákban , vagy az alacsony jövedelmű családoknak, akik nem engedhetik meg maguknak az új telefonok . Ha nincs szükség az elvetett telefonon , e szervezetek megtalálják biztonságos módját dobja ki. Kormány által támogatott programok megtalálhatók a US Environmental Protection Agency honlapján (lásd ) .
Helyi programok

Az adományozó a régi mobiltelefon egy helyi jótékonysági program egy módja annak, hogy arról, hogy a telefon lesz újra , és ha jogosult , mivel az alacsony jövedelmű családok a területen . Az akkumulátort a mobiltelefon képes lehet használni más eszközök , mint például a játékok , amelyek javíthatják az életminőséget az alacsony jövedelmű családok . Néhány helyi programok adnak készpénzt újrahasznosított mobiltelefonok .
Kiskereskedés és a gyártó Programok

Sok társaságok, és eladni mobiltelefon van újrahasznosítási programok . Számos módja van , ahol ezt . Néhány támogatást nyújt a helyi újrahasznosítási programok . Mások tartsa újrahasznosítás események , ajánlatát mail - ben opciók vagy adjon újrahasznosítás ládákat a boltokban. Egyes cégek is kínálnak adománygyűjtés lehetőségeket az iskoláknak, hogy pénzt keresni a mobiltelefon újrahasznosító meghajtók . Az üzletek és a gyártók is gyakran támogatják a helyi vagy országos jótékonysági szervezetek . Információ a mobiltelefon újrahasznosítási programok , beleértve a karitatív szervezetek az általuk támogatott , meg lehet találni a boltokban és weboldalakon ezen vállalkozások .
Jótékonysági programot

Sok karitatív programok és szervezetek hogy összegyűjtse újrahasznosított mobiltelefonok a különböző célokra. Például , Mobiltelefonok katonák egy országos szervezet , amely összegyűjti telefonok és a pénzt keresett a recycling , biztosít prepaid telefonkártyák , hogy a családok tagjai a katonai , segítve őket tartják a kapcsolatot . Néhány ilyen jótékonysági szervezetek által támogatott mobiltelefon szolgáltatók , akár rövid ideig részeként meghajtó , vagy hosszú távon . Telefonok 4 Szeretetszolgálat egy olyan szervezet , amely segíti a jótékonysági és más szervezetek a pénzszerzés , amely újrahasznosított mobiltelefonok . Találni egy jótékonysági programot , látogasson el a US Environmental Protection Agency honlapján , vagy látogasson el a honlapján a mobiltelefon fuvarozók , amelyek támogatják a jótékonysági szervezetek . ( Lásd a forrásokat . )
Előnyei

Sok haszna az újrahasznosításban mobiltelefonok . Az egyik előnye , hogy tudjuk, hogy már elhelyezése biztonságos mérgező anyagok , amelyek egyébként szennyezi a környezetet . A programtól függően választja, akkor részesülhet a tudat, hogy segítesz egy hátrányos helyzetű család. Ha adományozni a mobiltelefonján, hogy egy nonprofit szervezet , akkor jogosult lehet az adó levonására. Egyes vállalkozások kínálnak készpénzt újrahasznosított mobiltelefonok , és néhány ajánlatot ajándék kártyát.

  1. Mi a Handler Mobiltelefonok ?
  2. Repair Tools Mobiltelefonok
  3. Hibaelhárítás a Cell Phone Battery, hogy nem számol
  4. Hogyan lehet a jobb jel Mobiltelefonok
  5. Digitális Vs. Analóg lefedettséggel bíró Cell Phone