1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Mobiltelefonok és tartozékok >> Mobiltelefonok

Hogyan lehet megállítani Cell Phone Folyamatos Restart

Mobiltelefonok néha fejleszt egy olyan hiba ami számukra, hogy újraindulhat és rögtönzött . Néha telefonok kezdjük ezt a saját, de néha miután letöltötte egy app , vagy kapott egy fájlt . A legfontosabb, hogy a probléma megoldását abban rejlik, hogy kitaláljuk, a kiváltó ok , és akkor a megoldás általában elég egyértelmű.
Utasítások
1

Ellenőrizze, hogy az akkumulátor marad szűk nyílásból. Az egyik lehetséges oka a telefon újraindítása saját laza akkumulátort . A telefon kikapcsol , és vissza gyorsan, ha az akkumulátor kissé laza , és egy pillanatra válik üveges ingyenes . Ha az akkumulátor úgy tűnik, túl laza , akkor hajtsa kis swatch papír egy párszor, és helyezze a burkolat alatt , hogy húzza meg az akkumulátor a helyén .
2

Charge a telefon akkumulátorát, hogy teljes erővel . Akkor szeretné , hogy rengeteg energiát kirovó hogyan háríthatja el a problémát . Ha a telefon újraindul folyamatosan , vegye ki az akkumulátort , és csatlakoztassa a telefont az áramforrásra , akkor cserélje ki az akkumulátort , és ne kapcsolja be , amíg a töltés elérte a maximális .
3

Végezze el a " soft reset " be a telefont vissza az alapértelmezett beállításokat . Ez a folyamat eltérő lehet az egyes telefont, de általában magában foglalja a lap a " Beállítások ". ahol lehet választani "Alapbeállításra ", " Gyári beállítások" vagy hasonló opciót . Ezután várjon, és figyelje , hogy a telefon viselkedését javítja .
4

Törölje alkalmazások vagy egyéb elemek lehetnek , amelyeket nem nyert forrásból hivatalosan jóváhagyott a telefon gyártója által vagy a szolgáltatóhoz. Még ha nincs vírus kérdés , szokatlan fájl is okozhat gondot , hogy a telefon szoftverét.
5

Letöltés szoftverfrissítéseket a telefont , ha a gyártó kiadta minden . A telefon gyártó honlapján a legjobb forrása a frissítéseket, és gyakran foglalkoznak hibák és egyéb kérdések , hogy okozhatja , hogy a telefon spontán újraindul .
6

Látogassa meg a telefon kiskereskedő vagy egy elismert szervízben hogy ellenőrizze az esetleges más oka lehet . Egy szakember képes lehet megoldani a problémát , mielőtt igénybe vásárol egy új telefont , avagy egy teljes telefon " reflash . "
7

reflash , vagy hard reset , a telefon , ha semmi más nem fog működni . Ez olyan folyamat , amely teljesen törli a média , kapcsolatok , és minden adatot . Ez általában egy speciális eljárással egyedi, telefon, amit egyébként csak akkor , ha így a telefon , hogy más személynek . A használati útmutatót nyújt a konkrét lépéseket a telefon .

 1. Hogyan lehet javítani a Cell Phone Biztonság
 2. Hogyan használjuk a PDA képernyő
 3. Hogyan cseréljünk Broken billentyűzetet egy Sony Ericsson Mobil
 4. Egyszerű telefonkönyv létrehozása
 5. Hogyan lehet egy képet csatolt egy szöveges üzenetet egy iPhone
 6. Hogyan lehet teljesen Power Off My Treo 800W
 7. Hogyan ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi százalékos a Nokia N81 ?