1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Mobiltelefonok és tartozékok >> Mobiltelefonok

Hogyan lehet megállítani Cell Phone Folyamatos Restart

Mobiltelefonok néha fejleszt egy olyan hiba ami számukra, hogy újraindulhat és rögtönzött . Néha telefonok kezdjük ezt a saját, de néha miután letöltötte egy app , vagy kapott egy fájlt . A legfontosabb, hogy a probléma megoldását abban rejlik, hogy kitaláljuk, a kiváltó ok , és akkor a megoldás általában elég egyértelmű.
Utasítások
1

Ellenőrizze, hogy az akkumulátor marad szűk nyílásból. Az egyik lehetséges oka a telefon újraindítása saját laza akkumulátort . A telefon kikapcsol , és vissza gyorsan, ha az akkumulátor kissé laza , és egy pillanatra válik üveges ingyenes . Ha az akkumulátor úgy tűnik, túl laza , akkor hajtsa kis swatch papír egy párszor, és helyezze a burkolat alatt , hogy húzza meg az akkumulátor a helyén .
2

Charge a telefon akkumulátorát, hogy teljes erővel . Akkor szeretné , hogy rengeteg energiát kirovó hogyan háríthatja el a problémát . Ha a telefon újraindul folyamatosan , vegye ki az akkumulátort , és csatlakoztassa a telefont az áramforrásra , akkor cserélje ki az akkumulátort , és ne kapcsolja be , amíg a töltés elérte a maximális .
3

Végezze el a " soft reset " be a telefont vissza az alapértelmezett beállításokat . Ez a folyamat eltérő lehet az egyes telefont, de általában magában foglalja a lap a " Beállítások ". ahol lehet választani "Alapbeállításra ", " Gyári beállítások" vagy hasonló opciót . Ezután várjon, és figyelje , hogy a telefon viselkedését javítja .
4

Törölje alkalmazások vagy egyéb elemek lehetnek , amelyeket nem nyert forrásból hivatalosan jóváhagyott a telefon gyártója által vagy a szolgáltatóhoz. Még ha nincs vírus kérdés , szokatlan fájl is okozhat gondot , hogy a telefon szoftverét.
5

Letöltés szoftverfrissítéseket a telefont , ha a gyártó kiadta minden . A telefon gyártó honlapján a legjobb forrása a frissítéseket, és gyakran foglalkoznak hibák és egyéb kérdések , hogy okozhatja , hogy a telefon spontán újraindul .
6

Látogassa meg a telefon kiskereskedő vagy egy elismert szervízben hogy ellenőrizze az esetleges más oka lehet . Egy szakember képes lehet megoldani a problémát , mielőtt igénybe vásárol egy új telefont , avagy egy teljes telefon " reflash . "
7

reflash , vagy hard reset , a telefon , ha semmi más nem fog működni . Ez olyan folyamat , amely teljesen törli a média , kapcsolatok , és minden adatot . Ez általában egy speciális eljárással egyedi, telefon, amit egyébként csak akkor , ha így a telefon , hogy más személynek . A használati útmutatót nyújt a konkrét lépéseket a telefon .

  1. Hogyan kell vigyázni a mobiltelefon akkumulátor
  2. Hogyan lehet Indítsa újra a Kin telefon
  3. Hogyan teszteljük Cell berendezések
  4. Hogyan lehet Access Mobil Tartalékok
  5. Hogyan lehet megállítani Cell Phone Hallgatók