1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Mobiltelefonok és tartozékok >> Mobiltelefonok

Hogyan kell kinyitni a Viewty

felszabadítása a mobiltelefon akkor hasznos, ha a használni kívánt másik hálózatot, de nem akarom , hogy megvásárol egy másik eszközt . Hogy feltárja a mobiltelefonok , akkor szükség van a feloldó kódot . Mobile szolgáltatók ad unlock kódokat az ügyfelek a legtöbb készülékhez . Azonban , ha a szolgáltató nem tud , vagy nem adja meg a kódot , akkor meg kell vásárolnia a feloldó kódot harmadik fél online szolgáltató . Több ilyen van, és ezért felülvizsgálja az egyes szolgáltató költségeit , mielőtt a végső döntést .
Utasítások
juthat hozzá a feloldó kódot
1

Vedd le a telefon IMEI kód bevitele " * # 06 # " a készüléken . Be kell az IMEI kóddal kap a feloldó kódot . Alternatív , távolítsa el az akkumulátor fedelét és az akkumulátort , hogy megtekinthesse az IMEI kód ​​. Ez szerepel a megfelelés matricát belsejében elemtartó .
2

Dial " 611 " , hogy elérje a mobilszolgáltató ügyfélszolgálat ( 611 összeköti, hogy az ügyfélszolgálat, függetlenül attól, hogy a mobilszolgáltató ) .

3

Nyomja meg a megfelelő gombot , hogy elérje egy élő anyag . Az automatizált hangüzenet megmondja, hogy mi a gombot nyomja meg .
4


5

Vásároljon kódot az interneten, ha a képviselő nem tud adni a kódot ( lásd a forrásokat ) . Legyen felkészülve , hogy adja meg a telefon IMEI számát és a számlázási adatokat.
A feloldó kód megadása
6

Vegye le az akkumulátor fedelét és az akkumulátort és a SIM kártyát , amely jelenleg működik a készülékbe . Ne helyezze be a SIM -kártyát. Vissza az elemtartó fedelét , és kapcsolja be a készüléket , nyomja meg a "Power " gomb található a készülék tetején .
7

Nyomja meg a telefon ikont a Viewty billentyűzet . Típusú " 2945 # * 990 # " . Válassza ki a " Sim Unlock " a megjelenő ablakban .
8

Válassza ki a " Network Lock " , és csak a feloldó kódot . Az "OK" , miután a kódot . A készülék újraindul , és lesz nyitva . Most már használhatja az új SIM -kártyát.

 1. Hogyan cserélje ki a Nokia Flip Phone Kijelző
 2. Hogyan keressünk az iPhone Firmware on My Computer iTunes Vista
 3. Vásárlási útmutató egy tökéletes turmixgéphez a konyhában!
 4. Hogyan biztonságos jailbreak egy iPod Touch
 5. Hogyan rögzítsük az Omnia
 6. Hogyan vigyünk át dalokat az iTunes-ból MicroSD-kártyára
 7. Hogyan távolítsuk el Swype Android