1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Mobiltelefonok és tartozékok >> iPhone

Van egy antenna , hogy segítsen egy iPhone és iPad?

Tartomány szaporítóanyagot használnak iPhone és iPad a mobil kapcsolat számára, hogy jobban jelet rossz lefedettségű területeken. A távoli területek , ahol a torony lefedettség foltos vagy a városi területeken , ahol a jel akadály probléma , ezek a kiegészítő antennák növelik recepción . Különböző típusú extender készletek állnak alapján a rendeltetésszerű használat , mint például, hogy azt tervezi, hogy a készüléket elsősorban egy épület , vagy az autóban . Car Extender

Car extender antennák tulajdonítanak az autót néhány módon . Néhány hasonlít egy dokkoló állomás. Telepíti az állomás az autóban , csatlakoztassa a telefont , és elméletileg kap egy lendületet jelet. Néhány ezek is külső antennával és bölcsők méretben kapható telefonok és tablettát . Mások egy csatlakozó, mely a készülék és egy antennát telepíteni az egyik a sok közül . Vannak, akik egy kis gumi antenna elhelyezni az autó külsejét . Néhány szalag stílus és elhelyezni a szélvédő helyett .
Indoor Antenna

Beltéri antennák általában tervezték, két részből áll. Az antenna kerül a helyzetben az épület a lehető legjobb cellában szolgáltatást. Aztán van csatlakoztatva egy adó , amely elküldi a jelet az egész épületben , hogy javítsa a vételt a iPad vagy iPhone. Más módon , hogy növeljék a jel egy épületben is léteznek , mint például az AT & T MicroCell . Ez a készülék csatlakozik egy internet jelet , és működik, mint egy miniatűr sejt torony közvetlenül otthonában , hogy növeljék recepción összes eszköz .
Hordozható Fokozó

Egyes termékek az iPhone ad jelzést lökést anélkül, hogy a telefont is kikötve, hogy a fizikai helyét . A bölcső telefont készíteni kissé nehéz tartani , de természetesen ezt egy hordozható lehetőséget fellendítésének jelet. A fejhallgató megkönnyíti , hogy ezeket a típusú egységek egy iPhone.
Matricák

mobiltelefon antenna emlékeztető matrica gyártók azt állítják, hogy ezek a matricák növeli mobiltelefon vétel erősítő a hatalom az antenna . Szerint egy eBay vásárlási útmutató a témában , a probléma ilyen matricákat az, hogy nem készült a vezető anyag. A megfelelő vezetőképesség , a matrica nem működik az is, hogy a gyártók azt állítják .

  1. Hogyan lehet összekapcsolni az iPad és az iPhone
  2. Összehasonlítása iPad programozás az iPhone
  3. Hogyan viselkedni Erősít a iPhone 4 Cover Antenna
  4. TV antenna Guide
  5. AT & T iPhone Activation Súgó