1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Mobiltelefonok és tartozékok >> Előre fizetett Mobiltelefonok

Mi NET10 Cell Phone szolgáltatás?

Net10 mobiltelefon szolgáltatás egy kártyás mobil telefon szolgáltatás . Kártyás mobiltelefon szolgáltatás nélkül van beállítva a felhasználó , hogy aláírja a szolgáltatási szerződést. Általában az árak egy kicsit magasabb , mert nincs szerződés , de ez bárki számára lehetővé teszi , hogy a sejt szolgáltatást. Phones

Ahhoz, hogy NET10 szolgáltatást, meg kell vásárolnia az egyik a mobiltelefonok . Kínálnak telefonok több nagy márkák. Minden telefon jön-val különböző funkciók és Arányuk az ár attól , hogy a hely .
Szolgáltatások

NET10 kínál két különböző módon hozzá percre rá a telefonra . Az első lehetőség vásárol perces lépésekben 200, 400 és 600 . Kínálnak különféle percre lehet választani, és fel lehet használni az egész 30 vagy 60 nap . A második lehetőség az, hogy fizet átalánydíjat akár 750 percig, vagy korlátlan perc , a szöveg és az adatok az e-mail .
Activation

NET10 kétféle lehetőség aktiválására az új telefon szolgáltatás. Hívhatja az ingyenes számot, és aktiválja a telefont , és adjunk hozzá percig, vagy tudod aktiválni a telefont , és adjunk hozzá percre online is.

  1. Mit jelent a 3G mobiltelefon ?
  2. Mi az a 3G telefon szolgáltatás?
  3. Mi a Verizon Cell Phone Referenciaszám ?
  4. Hogyan deaktiválhat My Net10 Phone ?
  5. Mi a Cell Phone szerződés?