1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Mobiltelefonok és tartozékok >> Előre fizetett Mobiltelefonok

Mi NET10 Cell Phone szolgáltatás?

Net10 mobiltelefon szolgáltatás egy kártyás mobil telefon szolgáltatás . Kártyás mobiltelefon szolgáltatás nélkül van beállítva a felhasználó , hogy aláírja a szolgáltatási szerződést. Általában az árak egy kicsit magasabb , mert nincs szerződés , de ez bárki számára lehetővé teszi , hogy a sejt szolgáltatást. Phones

Ahhoz, hogy NET10 szolgáltatást, meg kell vásárolnia az egyik a mobiltelefonok . Kínálnak telefonok több nagy márkák. Minden telefon jön-val különböző funkciók és Arányuk az ár attól , hogy a hely .
Szolgáltatások

NET10 kínál két különböző módon hozzá percre rá a telefonra . Az első lehetőség vásárol perces lépésekben 200, 400 és 600 . Kínálnak különféle percre lehet választani, és fel lehet használni az egész 30 vagy 60 nap . A második lehetőség az, hogy fizet átalánydíjat akár 750 percig, vagy korlátlan perc , a szöveg és az adatok az e-mail .
Activation

NET10 kétféle lehetőség aktiválására az új telefon szolgáltatás. Hívhatja az ingyenes számot, és aktiválja a telefont , és adjunk hozzá percig, vagy tudod aktiválni a telefont , és adjunk hozzá percre online is.

 1. Hogyan lehet egy magas pályán egy telefon
 2. Alapelv a mobil rádiókommunikációs rendszer
 3. Hogyan szinkronizálása Documents To Go
 4. Hogyan lehet eltávolítani a fedelet a Nokia 6300
 5. Hogyan nézzünk egy Vásárlási előzmények az iTunes egy iPhone
 6. Hogyan használjuk ATT Okos telefonok
 7. Hogyan lehet Hulu egy iPhone