1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> TV-k >> Tévészerelő

Netflix keresése Vizio TV-n

A 2011 közepén több mint 22 millió egyesült államokbeli előfizetővel rendelkező Netflix online video streaming előfizetéseket és a cég eredeti DVD-kölcsönzési ajánlatát is biztosítja postai úton. 2011 második negyedévében a Netflix új előfizetőinek csaknem 75 százaléka a csak streaming-előfizetést választotta, és tartalmait számítógépeken, mobileszközökön és otthoni szórakoztató komponenseken, például játékkonzolokon, TV-ken és Blu-ray lejátszókon kapta. A hálózatra csatlakoztatható Vizio TV-k és Blu-ray lejátszók lehetővé teszik a nézők számára az azonnali lejátszási sorhoz való hozzáférést, a javaslatokat, valamint a filmek és tévéműsorok keresésének lehetőségét a Netflix Vizio internetes alkalmazáson keresztül.

1. lépés

Nyomja meg a "Netflix" gombot a Vizio távirányító tetején, vagy nyomja meg a Vizio Internet Apps gombot a távirányító közepén, majd nyomja meg a "Jobbra" vagy a "Balra" nyílgombokat a távvezérlőn a Netflix alkalmazáshoz való görgetéshez, és nyomja meg a gombot. „OK.”

2. lépés

Nyomja meg a „Le” nyíl gombot a „Keresés” kijelöléséhez.

3. lépés

Nyomja meg a "jobbra" nyilat, majd írja be a keresett kifejezést a Vizio távirányító hátulján található QWERTY billentyűzettel, vagy navigáljon a képernyőn megjelenő billentyűzeten a keresett kifejezés beírásához. Gépelés közben a kereső funkció javaslatokat tesz a beírt betűk alapján. Az év melletti lejátszás gombbal félkövéren szedett címek streamelhetők a Vizio TV-n.

4. lépés

Nyomja meg a "Le" nyilat a nézni kívánt film vagy tévéműsor kiválasztásához. Nyomja meg a „Play” vagy az „OK” gombot a távvezérlőn a streamelés megkezdéséhez.

Tipp

Válasszon ki egy filmet, amely nem elérhető streamelésre, hogy megkapja a három javasolt filmet. Nyomja meg a „Jobbra” gombot a távvezérlőn a javasolt film kijelöléséhez, majd nyomja meg a „Play” vagy az „OK” gombot.


 1. Hogyan készítsünk egy RF átalakító
 2. Hogyan csatlakoztass LCD kábel TV és VCR A Splitter
 3. Hogyan lehet csatlakozni a PowerLite S1 egy Acer Aspire
 4. Hol PONT TV antenna
 5. Hogyan lehet csatolni a TV-készülék falra szerelhető
 6. Hogyan lehet megállapítani, a ROM 102 ?
 7. Will Antenna erősítő Work With analóg- digitális átalakítók ?