1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> TV-k >> Tévészerelő

Netflix keresése Vizio TV-n

A 2011 közepén több mint 22 millió egyesült államokbeli előfizetővel rendelkező Netflix online video streaming előfizetéseket és a cég eredeti DVD-kölcsönzési ajánlatát is biztosítja postai úton. 2011 második negyedévében a Netflix új előfizetőinek csaknem 75 százaléka a csak streaming-előfizetést választotta, és tartalmait számítógépeken, mobileszközökön és otthoni szórakoztató komponenseken, például játékkonzolokon, TV-ken és Blu-ray lejátszókon kapta. A hálózatra csatlakoztatható Vizio TV-k és Blu-ray lejátszók lehetővé teszik a nézők számára az azonnali lejátszási sorhoz való hozzáférést, a javaslatokat, valamint a filmek és tévéműsorok keresésének lehetőségét a Netflix Vizio internetes alkalmazáson keresztül.

1. lépés

Nyomja meg a "Netflix" gombot a Vizio távirányító tetején, vagy nyomja meg a Vizio Internet Apps gombot a távirányító közepén, majd nyomja meg a "Jobbra" vagy a "Balra" nyílgombokat a távvezérlőn a Netflix alkalmazáshoz való görgetéshez, és nyomja meg a gombot. „OK.”

2. lépés

Nyomja meg a „Le” nyíl gombot a „Keresés” kijelöléséhez.

3. lépés

Nyomja meg a "jobbra" nyilat, majd írja be a keresett kifejezést a Vizio távirányító hátulján található QWERTY billentyűzettel, vagy navigáljon a képernyőn megjelenő billentyűzeten a keresett kifejezés beírásához. Gépelés közben a kereső funkció javaslatokat tesz a beírt betűk alapján. Az év melletti lejátszás gombbal félkövéren szedett címek streamelhetők a Vizio TV-n.

4. lépés

Nyomja meg a "Le" nyilat a nézni kívánt film vagy tévéműsor kiválasztásához. Nyomja meg a „Play” vagy az „OK” gombot a távvezérlőn a streamelés megkezdéséhez.

Tipp

Válasszon ki egy filmet, amely nem elérhető streamelésre, hogy megkapja a három javasolt filmet. Nyomja meg a „Jobbra” gombot a távvezérlőn a javasolt film kijelöléséhez, majd nyomja meg a „Play” vagy az „OK” gombot.


  1. Hogyan kell ismerkedj meg Netflix , hogy a Sharp BD
  2. Hogyan Overscan a Vezír SV420XVT
  3. Hogyan Hook Up Netflix a Saját Vezír
  4. Hogyan változtassuk meg a Vizio a 1080
  5. Hogyan keressünk Netflix a Vezír TV