1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> TV-k >> Tévészerelő

Hogyan csatlakoztassunk USB-webkamerát TV-hez

Mivel a szabványos és nagyfelbontású televíziók általában nem rendelkeznek USB-kábel bemenettel, további hardver szükséges ahhoz, hogy egy USB webkamerát a TV-hez csatlakoztathasson. Két lehetőség közül választhat:USB-átalakító kábel használata, vagy számítógép csatlakoztatása a televízióhoz a csatlakozás megkönnyítése érdekében. A választott módszer a webkamera televízióhoz való csatlakoztatásának céljaitól függ. Például, ha videocsevegést szeretne kezdeményezni a televízióval monitorként, számítógépre van szükség.

USB-átalakító kábel használata

1. lépés

Csatlakoztassa az USB-átalakító kábel kör alakú végét a televízió S-Video portjához.

2. lépés

Csatlakoztassa a webkamerán lévő USB-kulcsot az USB-átalakító kábel négyzet alakú végéhez.

3. lépés

Helyezze a webkamerát a TV közelébe az eszközhöz mellékelt klip segítségével. Rendezd el úgy, hogy a rögzíteni kívánt kép irányába mutasson.

4. lépés

Nyomja meg a televízió bekapcsológombját, majd a távvezérlővel lépkedjen a bemeneti feedek között, amíg meg nem jelenik a webkamera által biztosított kép.

Számítógépes kapcsolat használata

1. lépés

Helyezze számítógépét a televízió közelébe, hogy elegendő hely legyen a kábeleinek az egyik eszköz és a másik közötti csatlakozáshoz.

2. lépés

Csatlakoztassa a VGA-kábel egyik végét a számítógép videoportjához, a kábel másik végét pedig a televízió hátulján található szabad porthoz.

3. lépés

Csatlakoztassa az audiokábel 3,5 mm-es oldalát a számítógép fejhallgató- vagy audiokimeneti csatlakozójához.

4. lépés

Csatlakoztassa az audiokábel piros és fehér dugóját a televízió hátulján található audio-bemeneti portokhoz. Ügyeljen arra, hogy a színek megfelelően illeszkedjenek.

5. lépés

Dugja be a webkamera USB-dugóját a számítógép egy szabad portjába.

6. lépés

Kapcsolja be az összes eszközt. Nyomja meg az "Input" gombot a TV távirányítóján, hogy megkeresse a számítógép VGA-jelét. Akkor van megfelelő bemeneti csatorna, ha felismeri a számítógép asztalának hátterét a televízió képernyőjén.

7. lépés

Indítsa el a webkamera szoftverét vagy a szoftvert használó programot, például egy azonnali üzenetküldő alkalmazást. Úgy helyezze el a webkamerát, hogy az a kívánt képet rögzítse.

Figyelmeztetés

Előfordulhat, hogy a régebbi modellek és a szabványos felbontású televíziók nem rendelkeznek megfelelő csatlakozókkal ezekhez a feladatokhoz. Mielőtt elkezdené, nézze meg, hogy a televízió mely portjaira jellemző.


 1. Hogyan válasszunk egy HDMI Switch Adapter Melyik a legjobb a HDTV vagy egyéb eszköz
 2. Az átlagos költsége Tévészerelő
 3. Szükséged van 4K képernyőre egy 4K projektorhoz?
 4. Mi a meghatározása az RF-kábel ?
 5. Toshiba 42HP66 problémák
 6. Hogyan visszaállítása DCT2524 TV Kábel Box
 7. Hogyan összehasonlítani az 32 cm-es LCD TV-k